Τι κοινό έχουν οι Κατερίνα καινούργιου και Αθηνά Οικονομάκου;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τι κοινό έχουν οι Κατερίνα καινούργιου και Αθηνά Οικονομάκου;

Για να δούμε, θα μαντέψεις;

Οι μέρες της καραντίνας περνούν διαφορετικά για την κάθε μία από εμάς. Άλλες το έχουν ρίξει στο φαγητό και άλλες στη γυμναστική, άλλες κάνουν καθημερινή περιποίηση και άλλες αποχή. Μερικές φορές όμως κάνουμε τα ίδια πράγματα και κυρίως, αντλούμε έμπνευση η μία από την άλλη και αυτό έγινε με την Κατερίνα Καινούργιου και την Αθηνά Οικονομάκου.

katken85 92214954 2576856675861979 5973801929736266653 n

Η Κατερίνα μας χθες αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της στο σπίτι και μας έδειξε τη διαδικασία βήμα-βήμα στο instagram oλοκληρώνοντας με ένα χτένισμα διπλό. Έκανε διπλούς κότσους στα μαλλιά της και ομολόγησε πως έμπνευση για αυτό ήταν η Αθηνά Οικονομάκου.


https://www.instagram.com/p/B-uO3Ronb6E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πράγματι, μερικές ώρες πιο πριν η Αθηνά είχε ανεβάσει την πιο πάνω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και την είχαμε βρει ιδιαίτερα fun! Μας αρέσει άλλωστε αυτό το χτένισμα…


https://www.instagram.com/p/B993aBcAeuM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έλα όμως που μία είναι η Βασίλισσα των διπλών κότσων και φυσικά αναφερόμαστε στο hair icon Ελένη Φουρέιρα. Εκείνη είδαμε πρώτα με διπλούς κότσους και επίσης μας άρεσε πολύ. Τώρα θα μας πεις σιγά το κοινό που έχουν τα κορίτσια…. Εντάξει, δεν είναι πως φόρεσαν το ίδιο φόρεμα αλλά ακόμα και οι λεπτομέρειες μας ενδιαφέρουν όσο είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι!

Σου προτείνουμε μάλιστα να αντιγράψεις το συγκεκριμένο χτένισμα γιατί… Είναι σούπερ εναλλακτική για τον κότσο σου, είναι τέλειο για άλουστα μαλλιά και γιατί, αν δεν το κάνεις τώρα που είσαι μέσα στο σπίτι, σίγουρα δεν θα μπορέσεις να το κάνεις για το επόμενο meeting στο γραφείο… Εκεί θα πάμε με γούνα και σινιόν! Δες μερικούς διπλούς κότσους στην παρακάτω gallery για να εμπνευστείς!

Διάβασε ακόμα: Είσαι καστανή; Έχουμε 20 τέλειες προτάσεις για χρώμα για μετά την καραντίνα