Αυτό είναι το κραγιόν που φορά συνέχεια η Αθηνά Οικονομάκου!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το κραγιόν που φορά συνέχεια η Αθηνά Οικονομάκου!

Επιτέλους το μάθαμε…

Πολλές φορές μας γεννιούνται απορίες στο Instagram και είναι λογικό. Βλέπουμε αγαπημένες celebrities και απλά κορίτσια και σκεφτόμαστε «Από που να είναι αυτή η μπλούζα;», «Μα τι τρώει και έχει τέτοιο κορμί;», «Ποιο είναι τέλος πάντων το κραγιόν που φοράει συνέχεια η AΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ;». Απαντήσεις για τις περισσότερες απορίες δεν παίρνουμε αλλά, για την τελευταία, αυτή με το κραγιόν της Αθηνάς πλέον έχουμε!

athina story

Μία φανταστική της follower τη ρώτησε ποιο είναι αυτό το κραγιόν που φοράει συνέχεια και απάντησε σε story της. Είναι –όπως θα διάβασες- τo POWDER KISS LIPSTICK της MAC στην απόχρωση MY TWEEDY! Είναι ένα ροδαλό nude που κολακεύει όλες τις γυναίκες και βρίσκεται μάλιστα στη λίστα με τα αγαπημένα nude της Αλεξάνδρας Σπυριδοπούλου (θα στα πω αύριο αναλυτικά).

my tweedy

Εμείς λατρεύουμε τα Powder Kiss γιατί έχουν πραγματικά βελούδινο ματ αλλά παράλληλα πολύ άνετη και ενυδατική σύνθεση και έτσι δεν αφυδατώνουν τα χείλη μας. Συγκεκριμένα το My Tweedy είναι ένα τέλειο nude γιατί έχει ελαφριές ροζ αποχρώσεις μέσα του αλλά παραμένει ανοιχτόχρωμο και φυσικό και έτσι δεν κάνει το πρόσωπο να φαίνεται χλωμό.

texture my tweedy

Αφού λοιπόν μάθαμε ποιο είναι το κραγιόν της, τώρα θέλουμε να μάθουμε πράγματα για το DNA της γιατί αυτοί οι κοιλιακοί είναι εξωπραγματικοί και νομίζουμε πως –τελικά- η Αθηνά μάλλον είναι φτιαγμένη σε εργαστήριο…

Μέχρι να ερευνήσουμε την υπόθεση των κοιλιακών της όμως, εσύ μπες στην παρακάτω gallery kαι δες μερικά ακόμα αγαπημένα μας nude κραγιόν σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί το My Tweedy…

Διάβασε ακόμα: Μάθε πως θα καλύψεις ΤΕΛΕΙΑ το σπυράκι σου από τον makeup artist της Meghan Markle