Δες τι έγινε στο live του Queen με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο live του Queen με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Κατερίνα Καινούργιου!

Με πολύ χαλαρή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε με τη Δέσποινα Καμπούρη στο Instagram του Queen και έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη, μια που όπως είπε και η ίδια τελευταία έχει επιλέξει να μη μιλάει πολύ δημοσίως.

Καταρχήν δήλωσε fan του Queen.gr και είπε ότι μετά τη διακοπή της εκπομπής της, λόγω Κορονοϊού, προβληματίστηκε αν έπρεπε να ξαναβγεί, γιατί πίστευε ότι προτεραιότητα έχουν οι ειδήσεις, αλλά ο κόσμος της το ζητούσε επίμονα.

Εξήγησε γιατί δεν βλέπει πολύ ειδήσεις αυτόν τον καιρό και μοιράστηκε με τις φίλες του Queen τι κάνει στο σπίτι, ποια βιβλία διαβάζει και μάλιστα είπε πως για πρώτη φορά πειραματίζεται με την μαγειρική.

Φυσικά και μίλησε για την Beauty routine της και αποκάλυψε γιατί κάνει baby botox μια φορά το χρόνο από 28 ετών! Μετά από ερώτηση που τέθηκε στο chat απάντησε γιατί σταμάτησε την προσωπική σειρά με τα καλλυντικά της και γιατί είναι υπέρ των αισθητικών αλλαγών σε λογικά πλαίσια

Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και εξήγησε γιατί νιώθει πίεση που όλοι της λένε να κάνει παιδί.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη αλλά και τι είπε για τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.