Τα lip oils είναι τα νέα lip balms και κάνουν στα χείλη σου μία ζεστή αγκαλιά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα lip oils είναι τα νέα lip balms και κάνουν στα χείλη σου μία ζεστή αγκαλιά

Είναι ό, τι πρέπει για την εποχή!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που μιλήσαμε για τα lip balm και το πόσο απαραίτητα είναι αυτή την εποχή. Τα χείλη σου βλέπεις υποφέρουν κάτω από τη μάσκα και εξαιτίας του καιρού. Χρειάζονται άρα φροντίδα και περιποίηση. Όσο καλά και αν είναι όμως τα lip balms υπάρχει κάτι καλύτερο, πιο διασκεδαστικό, πιο πολυτελές και απολαυστικό για τα χείλη σου: τα lip oils ή αλλιώς λάδια χειλιών.

Ενυδατώνουν 2 φορές περισσότερο από ότι τα lip balm και παράλληλα χαρίζουν χρώμα (αν αυτό επιλέξεις) αλλά και γυαλάδα σαν gloss χωρίς τις «παρενέργειες» (μαλλιά κολλημένα στα χείλη κλπ). Είναι ό, τι πιο θρεπτικό μπορείς να χαρίσεις στα χείλη σου, είναι σαν μία ζεστή, καθησυχαστική αγκαλιά! Όχι, δεν υπερβάλλουμε. Μία φορά αν χρησιμοποιήσεις λάδι χειλιών δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς και θα ξεχάσεις τι θα πει lip balm.

Θα μπορούσες πολύ εύκολα να πεις πως είναι η νέα μας, ανοιξιάτικη (σύντομα και καλοκαιρινή) εμμονή και θέλουμε να γίνει και δική σου. Τα οφέλη των λαδιών στα χείλη είναι άπειρα και πραγματικά θα σε βοηθήσουν όσο θα σε ενθουσιάσουν. Γι’ αυτό κάνε ένα ακόμη scroll στην παρακάτω gallery όπου έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας με χρώμα ή χωρίς, για να διαλέξεις αυτό που θα γίνει δικό σου…

Διάβασε ακόμα: Καστανά, ξανθά και κόκκινα: Τα ωραιότερα balayage είναι εδώ για να διαλέξεις