Ερμ... η MAC πήγε το μακιγιάζ σε άλλο, απίθανο επίπεδο!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ερμ... η MAC πήγε το μακιγιάζ σε άλλο, απίθανο επίπεδο!

Μία νέα απίθανη συνεργασία! 

Η M·A·C Cosmetics ενώνει τις δυνάμεις της με την MaxisTM, ένα studio της Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA), για μία ειδική συνεργασία, με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης The SimsTM 4, ως το πρώτο makeup brand στο παιχνίδι.

Τώρα, διαθέσιμο σαν δωρεάν βασική αναβάθμιση, οι παίκτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των M·A·C makeup looks στη λειτουργία του παιχνιδιού που δημιουργείς ή επεξεργάζεσαι κάθε λεπτομέρεια του Sim σου, από τα φυσικά χαρακτηριστικά του, μέχρι ιδιορρυθμίες και μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Η συνεργασία αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μία πληθώρα από looks, με μεγάλο εύρος χρωματικών τόνων επιδερμίδας. Τα makeup looks που διατίθενται είναι από καθημερινό μακιγιάζ μέχρι και avant garde looks εμπνευσμένα από τα Fashion Shows.

Sims4 MAC Secondart with 1x1

“Τα τελευταία 20 χρόνια, το The Sims, υποστηρίζει την ενδυνάμωση της αυτοέκφρασης – τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματική ζωή – και η συνεργασία μας με τη M·A·C Cosmetics υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο το diversity και τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας” λέει η Lyndsay Pearson, General Manager & Executive Producer του The Sims. “Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με αυτά τα νέα makeup looks από τη M·A·C ώστε να δημιουργήσουν Sims που να είναι μοναδικά και να επανακαθορίσουν τους δικούς τους κανόνες για την ομορφιά”

Η συνεργασία είναι μια φυσική συνέπεια, ανάμεσα στη M·A·C και στο The Sims 4, μιας και μοιράζονται τις ίδιες αξίες που αφορούν στο inclusivity, στην αυτοέκφραση και στη δημιουργικότητα. Η M·A·C Cosmetics δημιουργήθηκε και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές & όλα τα φύλα και προσφέρει ένα τεράστιο εύρος προϊόντων με το makeup artistry στον πυρήνα τους.

1

Ο M·A·C Director of Makeup Artistry Romero Jennings, που δημιούργησε τα looks, σχεδίασε κάθε ένα από αυτά έχοντας διαφορετικό τόνο επιδερμίδας στο μυαλό του. “Σαν ένας μαύρος makeup artist, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα looks εξυπηρετούν όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας που πιθανόν να θέλουν οι παίκτες” λέει ο Jennings. Με focus στα χείλη, το πρόσωπο & τις σκιές ματιών και εμπνευσμένα από την τεράστια συλλογή προϊόντων της M·A·C, οι Simmers έχουν ατελείωτες επιλογές να δημιουργήσουν makeup looks.

“Είναι απόλυτα διασκεδαστικό να δημιουργείς ψηφιακά τα αγαπημένα σου -πραγματικά!- μακιγιάζ, από αμέτρητα photoshoots, master classes, από την pop κουλτούρα και από εκατοντάδες Fashion Weeks. Με όλους εμάς, σε όλο τον κόσμο να μένουμε περισσότερο στο σπίτι, η συνεργασία μας θα εμπνεύσει τους Simmers να γίνουν makeup artists, εκφράζοντας τον εαυτό τους με έναν τρόπο που το παιχνίδι τους προσφέρει για πρώτη φορά. Ανυπομονώ να δω τις δημιουργίες των Simmers, τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματικότητα.”, είπε ο Jennings.

Οι δυνατότητες της φαντασίας και της εξατομίκευσης είναι απεριόριστες. Προσκαλούμε τον καθένα να δοκιμάσει και να παίξει με τα όρια της ομορφιάς με τη M·A·C και The Sims 4. Οι Simmers προσκαλούνται να δημοσιεύσουν τα ψηφιακά ή τα πραγματικά looks που θα δημιουργήσουν, στα social media, χρησιμοποιώντας το #MACxTheSims ή να ανεβάσουν τις ψηφιακές makeup δημιουργίες τους στο The Sims 4 Gallery εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη M·A·C Cosmetics επισκεφθείτε maccosmetics.gr και ακολουθήστε τον Romero Jennings στο Instagram και στο Tik Tok.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Sims 4, ακολουθήστε @TheSims στο στο Twitter, Instagram και στο TikTok, κάντε like στη σελίδα The Sims στο Facebook, και επισκεφθείτε το TheSims.com

*Απαιτείται το παιχνίδι The Sims 4 (πωλείται μεμονωμένο) και τα τελευταία updates για να παίξετε.

DPG Network