Η συνεργασία της Kim Kardashian με την Coty ήδη δημιούργησε διχόνοιες

Η συνεργασία της Kim Kardashian με την Coty ήδη δημιούργησε διχόνοιες

Ποιος βάζει εμπόδια στην reality TV star;

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η Kim Kardashian West αποφάσισε να επεκτείνει την beauty αυτοκρατορία της, συνάπτοντας επαγγελματικές σχέσεις με την Coty, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η Kim πούλησε ένα μερίδιο της τάξεως του 20% του brand της, KKW Beauty, στην Coty για 200 εκατομμύρια δολάρια. Η νέα συνεργασία της Kardashian έρχεται λίγους μήνες μετά τη σύμπραξη συνεργασίας της Coty με την αδερφή της Kim, Kylie Jenner, για το ποσό των 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα στη νέα συμφωνία της Kim. Η συνέταιρος της Kim Kardashian West για τη σειρά ομορφιάς της, Seed Beauty, κατέθεσε μήνυση στο brand της reality star και κέρδισε το δικαστήριο εμποδίζοντας τουλάχιστον προσωρινά την Kim να μοιραστεί εμπορικά μυστικά στη νέα συνεργασία της με την Coty Inc.

https://www.instagram.com/p/CCBCIS_j2C9

Η Seed Beauty, μάλιστα, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Coty θα κερδίσει ένα «άδικο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» αν αποκτήσει πρόσβαση στις «πιο ευαίσθητες και εξαιρετικά εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας». Ειδικότερα, η Seed Beauty ισχυρίστηκε ότι η Coty προσπαθεί να αποκτήσει ιδιόκτητες και εμπορικές απόρρητες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο του brand.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που το δικαστήριο αναγνώρισε τον κίνδυνο για την εταιρεία Seed και θα πάρουμε επιπλέον μέτρα για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας και τις εμπορικές συμφωνίες», δήλωσε η Seed Beauty μέσω του δικηγόρου της. Από την πλευρά τους, ωστόσο, οι εκπρόσωποι των Kardashian, Coty και Jenner δεν προχώρησαν σε δηλώσεις.

Και εδώ γεννιέται η απορία: Μήπως αυτή η δικαστική απόφαση δημιουργήσει πρόβλημα στη νέα συνεργασία (που καλά καλά δεν ξεκίνησε) της Kim Kardashian με την Coty Inc.; Ίδωμεν!

Διάβασε ακόμα: 10 μυστικά για να έχεις πάντα δροσερή και φρέσκια αναπνοή