Η συλλογή MAC X TEYANA TAYLOR είναι γεγονός και θα γεμίσει χρώμα το καλοκαίρι μας

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η συλλογή MAC X TEYANA TAYLOR είναι γεγονός και θα γεμίσει χρώμα το καλοκαίρι μας

Μάθε τα πάντα εδώ 

Η Teyana, μία δυναμική και δημιουργική καλλιτέχνις, εμπνέεται από το πνεύμα της μοναδικότητας, είναι trendsetter και ενσωματώνεται απόλυτα στη δημιουργική κατεύθυνση της M·A·C. Η συλλογή MAC X TEYANA TAYLOR, σχεδιάζεται εδώ και ένα χρόνο και η επαγγελματική πλέον σχέση της Teyana με το brand, ήρθε σαν αποτέλεσμα της αυθεντικής αγάπης της για τη M·A·C και το artistry που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια.

Με έμπνευση την αγάπη της για τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς από τα αγαπημένα μας 90’s, η Teyana δούλεψε μαζί με τη M·A·C για να δημιουργήσουν αυτή την αποκλειστική συλλογή, δίνοντας το στίγμα της από τη δημιουργία των προϊόντων και τα ονόματα των αποχρώσεων, μέχρι το packaging και το ύφος της φωτογράφισης. «Οι επιρροές μου γι’ αυτή η συλλογή είναι τα 90’s και η καρδιά & η ψυχή του Harlem. Ήθελα να το δείξω αυτό, με τις αποχρώσεις, αλλά και τις συσκευασίες των προϊόντων» εξηγεί η ίδια η Teyana Taylor.

SDFSF

H Teyana είναι μία αληθινή M·A·C fan από όταν ήταν μόλις 15 χρονών, όταν ξεκίνησε να αναμιγνύει, να συνδυάζει και να παίζει με τα αγαπημένα της M·A·C προϊόντα, ώστε να δημιουργήσει τις δικές της συνθέσεις, αποχρώσεις και υφές. Η πρώτη της ανάμνηση από το brand, ήταν όταν έλαβε ως δώρο ένα κουτί γεμάτο με M·A·C συλλεκτικά προϊόντα, όπως Hello Kitty και την iconic συνεργασία με τον Alexander McQueen. H M·A·C x Teyana Taylor συλλογή, δημιουργήθηκε για να ενσωματώσει μια νέα προσέγγιση στο μακιγιάζ: να ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να δημιουργούν το δικό τους στυλ και διάθεση.

«Είμαι κατενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με μία εταιρεία σαν τη M·A·C, η οποία έχει συνεργαστεί για χρόνια, με δυναμικές και ισχυρές γυναίκες της μαύρης κοινότητας. Είμαι fan της M·A·C από όταν ήμουν 15 χρονών όπου ξεκίνησα να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ και ήταν το πρώτο brand που με έκανε να αγαπήσω το μακιγιάζ. Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας αυτή την υπέροχη συλλογή που συνδημιουργήσαμε με την ομάδα της M·A·C και ταυτόχρονα ελπίζω να εμπνεύσω άλλες, νεαρές γυναίκες, πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι δυνατό να συμβούν.» - Teyana Taylor

Teyana Product Reveal 1200x1200 FINAL1

«Στη M·A·C έχουμε μεγαλώσει γνωρίζοντας και αγαπώντας την Teyana για το ύφος και το στυλ της, που διαφέρει από των άλλων. Είναι ο εαυτός της, είναι ισχυρή και τολμηρή, ανεξάρτητα από τα ρούχα της – υποστηρίζει όλες τις αξίες που έχουμε στη M·A·C και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αυτή η συνεργασία θα πάρει – επιτέλους - σάρκα και οστά.» Ukonwa Ojo, Global Chief Marketing Officer & Senior Vice President,Global Marketing, M·A·C Cosmetics.

Ως Χορεύτρια, Χορογράφος, Ηθοποιός, Μοντέλο, Λάτρης του Fitness, Τραγουδοποιός, Παραγωγός, Σκηνοθέτις και τώρα ως συνεργάτης της τελευταίας συλλογής της M·A·C, η Tayana ενσωματώνει όλο το artistry έντονα, αυθεντικά και χωρίς περιορισμούς. Μείνε συντονισμένη, η συλλογή M·A·C X Teyana Taylor, έρχεται πστις 22/7 και θα διατίθεται αποκλειστικά online στο www.maccosmetics.gr

DPG Network