Η Νέα σειρά μακιγιάζ Sunshine Escape από την DUST+CREAM θα σας ταξιδέψει!

Η Νέα σειρά μακιγιάζ Sunshine Escape από την DUST+CREAM θα σας ταξιδέψει!

Η Sunshine Εscape είναι μία limited καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ που περιλαμβάνει μία παλέτα με 10 αποχρώσεις σε σκιές ματιών, 5 Matte Lipsticks, 2 υγρές σκιές, 2 υγρά highlighters και 1 σετ nail polish με 4 χρώματα.

Εμπνευσμένη από τις πιο trendy αποχρώσεις του Καλοκαιριού, η Sunshine escape αποτελεί το ιδανικό εισιτήριο ομορφιάς για το φετινό καλοκαίρι.

  • Τα 5 Matte Lipsticks τα χαρακτηρίζει η σταθερή ματ πουδρέ υφή. Οι νέες αυτές καλοκαιρινές αποχρώσεις συνθέτουν μια εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων και χαρίζουν μία βελούδινη αίσθηση στα χείλη. Παράλληλα διατηρούνται ομοιόμορφα και έχουν μεγάλη διάρκεια.
  • Οι 2 υγρές σκιές ματιών προσδίδουν φωτεινότητα στο βλέμμα χάρη στη μεταλλική υφή που σταθεροποιείται άμεσα. Μπορούν να εφαρμοστούν και ως βάση σκιάς, διατηρώντας την ομοιομορφία στις σκιές που τοποθετούνται από πάνω.
  • Τα 2 υγρά highlighters γράφουν υπέροχα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας το εφέ του υγρού μετάλλου. Προσφέρουν εξαιρετική λάμψη και φυσική αίσθηση, σε συνδυασμό με μεγάλη διάρκεια και φυσικά είναι υποαλλεργικά.
  • Το nail polish kit περιέχει 4 πολύ φωτεινές καλοκαιρινές αποχρώσεις και 1 top coat για μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ - πεντικιούρ σας.

H DUST+CREAM παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμά της να προσφέρει κορυφαία ποιότητα με προσιτό κόστος. Επενδύει συνεχώς στην εξέλιξη και την παραγωγή νέων προϊόντων όπως της ειδικής limited σειράς Sunshine Escape , στην υπερσύγχρονη παραγωγική της μονάδα στην Ελλάδα, που διαθέτει πιστοποίηση ISO 22716:2007.

Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της έχει βραβευτεί επανειλημμένα από οργανισμούς υψηλού κύρους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, από τις αρχές του 2020 η DUST+CREAM:

  • Τιμήθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας
  • Κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων αυτόνομης διανομής του διαγωνισμού PRIX DE BEAUTÉ με την πρωτοποριακή μάσκαρα Velvet Look
  • Αναδείχτηκε από τους Financial Times ως μια από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης

Όπως και τα χιλιάδες ακόμα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης και ομορφιάς της DUST+CREAM, έτσι και την ειδική limited σειρά Sunshine Escape θα τη βρείτε σε ένα από τα 78 υπέροχα καταστήματα της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στο ολοκαίνουριο e-shop, στο επίσημο site της DUST+CREAM.