Τι λένε τα νύχια για την υγεία σου;

Μαρία Ροδίτη
Τι λένε τα νύχια για την υγεία σου;

Αν έχεις παρατηρήσει σημάδια και λεκέδες, διάβασε εδώ για να δεις τι συμβαίνει.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε αδυναμία στα nail art και λατρεύουμε να περιποιούμαστε τα νύχια μας. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και καλαίσθητο από βαμμένα, καλοσχηματισμένα και γενικά φροντισμένα νύχια. Μας δημιουργούν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα καλύτερα, ειδικά όταν λαμβάνουμε θετικά σχόλια από τους γύρω μας.

Έρχονται, όμως, και στιγμές που πρέπει να αφήνουμε τα νύχια μας άβαφα, για να παίρνουν μια «ανάσα». Κι εκεί ακριβώς είναι που παρατηρούμε μερικές αλλοιώσεις, σημάδια, λεκέδες ή περίεργες γραμμές πάνω στα νύχια μένοντας με την απορία για το τι πραγματικά συμβαίνει. Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνουμε και για όσο μεγαλύτερα διαστήματα διατηρούμε βαμμένα τα νύχια μας, κάποια στιγμή θα δούμε σημάδια, στα οποία μπορεί και να μη δώσουμε σημασία. Αν, όμως, αυτά τα σημάδια είναι επίμονα, δε φεύγουν με τίποτα και τα βλέπεις κάθε φορά που ξεβάφεις τα νύχια σου, αυτό ίσως να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία σου.

Ειδικότερα, στην παρακάτω gallery σού εξηγούμε αναλυτικά τα πέντε διαφορετικά σημάδια που μπορούν να εμφανιστούν στα νύχια σου και τι ακριβώς πρέπει να σκεφτείς και να κάνεις για την κάθε περίπτωση. Για δες…

Cover photo: @betina_goldstein

Διάβασε ακόμα: 5+1 δροσερά μακιγιάζ για τις ατέλειωτες βόλτες στο νησί