Έχουμε 10 super δροσερά μανικιούρ & 10 γαλάζια και λευκά βερνίκια για να τα αντιγράψεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έχουμε 10 super δροσερά μανικιούρ & 10 γαλάζια και λευκά βερνίκια για να τα αντιγράψεις

Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα! 

Όταν έξω έχει θερμοκρασίες σαν τη σημερινή, δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από ένα μεγάλο ποτήρι γεμάτο πάγο και το αγαπημένο μας ρόφημα (εμείς λατρεύουμε τη λεμονάδα). Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από την mini εισαγωγή μας, ζεσταινόμαστε σήμερα και θέλουμε δροσιά στο ποτήρι, στο σώμα αλλά ΚΑΙ στο μανικιούρ μας! Γι᾽αυτό αναζητήσαμε τα πιο δροσερά μανικιούρ στο instagram και καταλήξαμε στον πιο cool αλλά και καλοκαιρινό συνδυασμό!

Το γαλάζιο και το λευκό, εκτός του ότι μας φέρνει στο μυαλό τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά, είναι και απίστευτα fresh και δροσερό, ό, τι πρέπει δηλαδή για μέρες σαν τη σημερινή αλλά και το καλοκαίρι γενικά. Εκτός από αυτό, είναι ένας συνδυασμός που τονίζει το μαύρισμα και μας φτιάχνει τη διάθεση και μόνο που τον σκεφτόμαστε. Όλα μας τα κλικ λοιπόν, έγιναν με αυτό το γαλάζιο και λευκό συνδυασμό στο μαυλό μας. Τι βρήκαμε;

Δέκα μοναδικά, δροσερά και πανεύκολα nail art που μπορείς να κάνεις και μόνη σου αρκεί να έχεις τα σωστά βερνίκια, ασετόν και “εργαλεία” όπως οι οδοντογλυφίδες και τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά. Για να σε βοηθήσουμε όμως ακόμα περισσότερο, βρήκαμε και όλα τα βερνίκια που θα χρειαστείς για να “δροσίσεις” το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου.

Με ένα scroll παρακάτω λοιπόν, θα βρεις 10 δροσερά, γαλανόλευκα nail art αλλά και 10 γαλάζια και λευκά βερνίκια νυχιών για να βγάλεις τον καλλιτέχνη από μέσα σου! Και φυσικά, αν το κάνεις θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε το αποτέλεσμα οπότε μην ξεχάσεις να μας κάνεις tag στο instagram!

Διάβασε ακόμα: 5+1 αρώματα που θα σε κάνουν να πεις “Αχ, καλοκαιράκι!”