Τέλος το ξανθό! Η Kaia Gerber με νέα μαλλιά σε ένα άκρως ανατρεπτικό χρώμα

Μαρία Ροδίτη
Τέλος το ξανθό! Η Kaia Gerber με νέα μαλλιά σε ένα άκρως ανατρεπτικό χρώμα

Έβαψε μόνη της τα μαλλιά της!

Η Kaia Gerber από πέρσι τον Ιούνιο ξεκίνησε να προσελκύει το ενδιαφέρον μας με τις συχνές αλλαγές που αποφάσιζε κατά καιρούς να κάνει στα μαλλιά της. Τον Ιούνιο του 2019 την είδαμε να αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της και να αποκτά ένα signature bob haircut, ενώ από την καραντίνα και μετά έχει αποφασίσει μάλλον ότι βαριέται πολύ εύκολα το χρώμα των μαλλιών της και γι’ αυτό το αλλάζει συχνά-πυκνά.

Πριν δύο μήνες η κόρη της Cindy Crawford αποφάσισε να «ανοίξει» τα μαλλιά της κάνοντας ξανθές ανταύγειες και αλλάζοντας εντελώς look. Μόλις προχθές, η Kaia μάς εξέπληξε δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με πλατινέ ξανθά μαλλιά και αμέσως σκεφτήκαμε ότι έκανε αυτό που τελικά ήθελε, οπότε θα σταματήσει για λίγο τους beauty πειραματισμούς. Έλα, όμως, που δεν κάναμε σωστούς υπολογισμούς.

Τι εννοούμε; Ότι μόλις χθες η Kaia Gerber αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο, ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της. Το supermodel έβαψε μόνη της στο σπίτι (ναι, μόνη της)- υπό την καθοδήγηση του κομμωτή της, Guido Palau- τα μαλλιά της σε ένα ροζ χρώμα. Ναι, τα μαλλιά της Kaia είναι πλέον ροζ και εκτός από το παρακάτω βίντεο με όλη τη διαδικασία, μπορείς να τα δεις στην παρακάτω gallery.

https://www.instagram.com/p/CEC9xqsjMr1

Όπως θα άκουσες στο βίντεο, η Kaia λέει ότι πάντα ήθελε να βάψει ροζ τα μαλλιά της. «Ας το προσπαθήσουμε τώρα!», λέει χαρακτηριστικά. «Πάντα αγαπούσα τους ανθρώπους που πραγματικά έκαναν αυτό που ήθελαν με τα μαλλιά τους», προσθέτει. Και την ώρα που απλώνει στα μαλλιά τη βαφή, ακούγεται ο κομμωτής να της λέει: «Φαίνονται τέλεια Kaia».

Διάβασε ακόμα: 9 τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο