Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Lady Gaga κρύβει μια συγκινητική ιστορία

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Lady Gaga κρύβει μια συγκινητική ιστορία

Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το νέο hairlook είναι σημαντικός.

Οι αλλαγές στα μαλλιά των stars δεν έχουν τέλος το τελευταίο διάστημα. Όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες αυτού του πλανήτη επιλέγουν να αλλάξουν εντελώς το κούρεμα, ενώ άλλες τολμούν να δοκιμάσουν ανατρεπτικά χρώματα στα μαλλιά τους. Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Lady Gaga.

Έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τη διάσημη και εκκεντρική τραγουδίστρια να εμφανίζεται με πολύ κοντά ή πολύ μακριά μαλλιά, να φορά ιδιαίτερες περούκες, να έχει άλλες φορές ξανθά και άλλες ροζ μαλλιά. Και όλες αυτές οι αλλαγές να λαμβάνουν χώρα λόγω κάποιου επικείμενου live σε stage ή επειδή απλά η ίδια η star το επιθυμούσε. Αυτή τη φορά, όμως, η Lady Gaga αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να υιοθετήσει μια «ocean blonde» απόχρωση, στην οποία τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της «μπλέκονται» αρμονικά με baby blue highlights, όπως θα δεις κι εσύ καλύτερα στην παρακάτω gallery.

Αυτή, λοιπόν, η ανατρεπτική αλλαγή στο hairlook της τραγουδίστριας δεν είναι απλά ένα καπρίτσιο της ίδιας ή μια απόφαση που πάρθηκε εν μια νυκτί για να υποστηρίξει κάποια live εμφάνισή της. Η Lady Gaga αποφάσισε να βάψει σε αυτό το χρώμα τα μαλλιά της για να αποτίσει φόρο τιμής στη μαμά του hairstylist που επιμελείται τα μαλλιά της. «Γεια σας Merpeople. Τέλειο χρώμα- από τον @fredericaspiras- που πήρε το όνομά του από τη μητέρα του που μόλις έφυγε από τη ζωή. Το Ocean Blonde της Suzie. Σ’ αγαπώ Freddie. Αυτό ήταν ένα έξτρα special glam με αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Και ο Frederic Aspiras τής απάντησε μέσα από το δικό του Instagram account με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο. «Η μητέρα μου ήταν ένα role model για μένα ως κομμώτρια… Και χθες, Lady Gaga, μου έδωσες πίσω τη χαρά μου, υπενθυμίζοντάς μου τι μου έλεγε η μαμά μου πριν πολύ καιρό για το τι μου άρεσε να κάνω περισσότερο και αυτό είναι να δημιουργώ με αγάπη. Σκούπισες τα δάκρυά μου και σήκωσες το κεφάλι μου ψηλά από το έδαφος όταν περπατούσα. Έτσι, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να δημιουργήσω αυτά τα μαλλιά πάνω σου και που μου δείχνεις ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής», έγραψε ο hairstylist, Frederic Aspiras, στη φωτογραφία της Gaga, την οποία έκανε repost.

https://www.instagram.com/p/CD44QL8n6VC

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το πιο εύκολο tip για να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά σου (video)