Google: Αυτά τα 9 skincare συστατικά αναζητήθηκαν περισσότερο το 2020

Μαρία Ροδίτη
Google: Αυτά τα 9 skincare συστατικά αναζητήθηκαν περισσότερο το 2020

Εσύ τα έψαξες;

Το skincare εκτός από τάση είναι και μια μεγάλη ανάγκη της επιδερμίδας μας, ώστε να τη διατηρούμε λαμπερή και υγιή και κατά συνέπεια να αργήσουν να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Δε σου «φωνάζουμε» άδικα, λοιπόν, εδώ στο queen.gr όταν επιμένουμε να ακολουθείς πιστά τη ρουτίνα ομορφιάς σου, να ξεβάφεσαι σχολαστικά κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και να δίνεις την πρέπουσα σημασία στα beauty rituals.

Σε αυτό το θέμα, όμως, δε θα σου κάνουμε για ακόμη μια φορά beauty κήρυγμα, ούτε θα σου δείξουμε κάποιο νέο skincare συστατικό, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά. Θα σου πούμε- στην παρακάτω gallery- ποια είναι τα εννιά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας που αναζητήθηκαν περισσότερο έως τώρα το 2020.

Βλέπεις εν μέσω καραντίνας που όλες μέναμε σπίτι, βρήκαμε την ευκαιρία να περιποιηθούμε και με το παραπάνω τον εαυτό μας και το δέρμα μας, να δοκιμάσουμε νέα συστατικά και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας. Και πριν κάνουμε αυτές τις δοκιμές, όπως είναι φυσικό, κάναμε και την απαραίτητη αναζήτηση.

Για σκέψου… Μήπως έψαξες να μάθεις περισσότερα πράγματα για τη βιταμίνη C ή τη ρετινόλη; Μήπως ενέταξες στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου κάποιο νέο συστατικό που δεν είχες δοκιμάσει ποτέ ως τώρα; Οι περισσότερες από εμάς πάντως κάναμε το αναγκαίο google search πριν βάλουμε ο,τιδήποτε στο δέρμα μας και η παρακάτω λίστα θα σου λύσει την απορία για το ποιο συστατικό αναζητήθηκε περισσότερο.

Διάβασε ακόμα: 6 beauty μυστικά της Heidi Klum για λαμπερή επιδερμίδα