Η Rosalía είναι η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας Viva Glam της MAC και μας μίλησε αποκλειστικά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Rosalía είναι η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας Viva Glam της MAC και μας μίλησε αποκλειστικά

Ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο ενώνει τις δυνάμεις του με τη MAC για πολύ καλό σκοπό

Από το 1994, η MAC , μέσα από την πρωτοβουλία του Viva Glam, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ισχυρό μέλλον, με ίσα δικαιώματα για όλους. Από το 1994 λοιπόν, η καμπάνια Viva Glam φιλοξενεί ένα ξεχωριστό πρόσωπο κάθε χρονιά που γίνεται ambassador για ένα μοναδικό κραγιόν που προσφέρει το 100% των εσόδων του για καλό σκοπό.

MAC2020 VG26 ICC Crops w Logo 792x612 72dpi Beauty 2

Φέτος λοιπόν, η λατίνα Rosalía είναι το νέο πρόσωπο του Viva Glam και επιλέγει ένα φλογερό κόκκινο για να γιορτάσει παράλληλα τα 26 χρόνια προσφοράς της μάρκας. «Το απίστευτο χάρισμα, η ενέργεια και η δύναμη της Rosalía αποτελούν την ιδανική ενσάρκωση αυτού του έντονου, πλούσιου κόκκινου» σημειώνει ο Baltasar González Pinel - Director of Makeup Artistry. Εμείς λατρεύουμε τόσο τον θεσμό (έχουμε τα περισσότερα Viva Glam που έχουν κυκλοφορήσει), την ίδια τη MAC αλλά και τη Rosalía η οποία μας μίλησε για αυτή τη νέα συνεργασία!

BTS STILL 2 1200x900

Πως είναι να είσαι μέλος του VIVA GLAM?
Rosalía: Για εμένα σημαίνει πολλά, δεν αμφισβήτησα αυτή την απόφαση ούτε δευτερόλεπτο. Η M•A•C ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη μου. Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτής της καμπάνιας και να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους. Με συγκινεί ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί η M•A•C αυτήν την πρωτοβουλία και το γεγονός ότι έχει προσφέρει $10 εκατομμύρια δολάρια σε 250 οργανισμούς της πρώτης γραμμής, ενώ παράλληλα βοηθά κοινότητες που έχουν πληγεί από τον COVID 19. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να βοηθάς. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και ευγνωμοσύνη που είμαι μέρος μια καμπάνιας που βοηθά τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Είναι επίσης στόχος μου και πολύ σημαντικό για εμένα να βοηθήσω την M•A•C να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο το κοινό της για θέματα που αφορούν την υγεία και τα δικαιώματα γυναικών και κοριτσιών. Η ομάδα μου αποτελείται από γυναίκες και αισθάνομαι ότι είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε πάντα να τις ενδυναμώνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό και το γιορτάζουμε τόσο όμορφα με τη M•A•C!

viva

Πως διάλεξες το χρώμα του VIVA GLAM κραγιόν?
Rosalía: Πάντα μου άρεσε το κόκκινο, είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα. Αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη φιλοσοφία του φλαμένκο. Το φλαμένκο ήταν ανέκαθεν συνδεδεμένο με το κόκκινο και πάντα λάτρευα το Ruby Woo, που αποτελεί σήμα κατατεθέν μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που δημιούργησα κάτι τόσο ξεχωριστό, όσο το Viva Glam 26. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του κόκκινου!

BTS STILL 3 1200x1200

Ποια προϊόντα μακιγιάζ σου δίνουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση;
Rosalía: Ακόμα και όταν δεν έχω πολύ χρόνο, φοράω πάντα κόκκινο κραγιόν! Η απόχρωση Ruby Woo είναι μια από τις αγαπημένες μου και την συνδυάζω με το VG26 που ταιριάζει απόλυτα στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μου – αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό! Αν έχω χρόνο, «γεμίζω» λίγο τα φρύδια μου.

BTS STILL 5 1200x1200

Σου άρεσε πάντα το έντονο και θεατρικό μακιγιάζ, από όταν ήσουν μικρότερη;
Rosalía: Πάντα μου άρεσε να πειραματίζομαι και αυτό το εφαρμόζω ακόμα και την ώρα της δημιουργίας! Όταν δουλεύω στις παραγωγές μου, πάντα σκέφτομαι με διαφορετικές διαθέσεις. Προσπαθώ πάντα να βρω έναν τρόπο να κάνω κάτι διαχρονικό, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάζω!

BTS STILL 6 1200x1200

Ποια είναι η πρώτη σου ανάμνηση από το μακιγιάζ;
Rosalía: Όταν πειραματιζόμουν με το μακιγιάζ μου, δεν ήξερα καν τι έκανα, διασκέδαζα με την αδερφή μου! Χρησιμοποιούσαμε τα καλλυντικά της μητέρας μας! Όταν ήμουν έφηβη, βαφόμουν μόνη μου για τα shows και αυτή η προετοιμασία ήταν μια ιεροτελεστία. Αυτό είναι ένα κομμάτι των αναμνήσεων μου από το μακιγιάζ, πάντα όμως ήμουν φαν της M•A•C.

BTS STILL 8 1200x1200

Τι είναι για εσένα ομορφιά; Έχει αποτελέσει εργαλείο της αυτοπεποίθησης σου;
Rosalía: Η ομορφιά μπορεί να εκφραστεί και να εννοηθεί με τόσους τρόπους. Η ομορφιά είναι συνδεδεμένη με αυτό που είσαι πραγματικά και το δικό σου μονοπάτι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, ελκυστικό και εμπνευσμένο για εμένα από αυτό.

BTS STILL 9 1200x1200

Ποια είναι η σχέση σου με το μακιγιάζ;
Rosalía: Το μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό για εμένα και με κάνει να αισθάνομαι δυνατή τη στιγμή που είμαι πάνω στη σκηνή. Με κάνει να αποδίδω διαφορετικά. Λατρεύω να πειραματίζομαι με τα χρώματα, τις υφές και με τον ίδιο τρόπο μου αρέσει να παίζω με οτιδήποτε είναι ορατό στο κοινό. Νιώθω ότι το μακιγιάζ είναι ένα μέσο επικοινωνίας με τον εαυτό μου και τους θαυμαστές μου.

BTS STILL 7 1080x1920

Μοναδικότητα, Φεμινισμός. Πως νιώθεις εσύ για αυτές τις έννοιες ως performer;
Rosalía: Για εμένα όλα σχετίζονται και αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, όπως για παράδειγμα η μητέρα μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου που είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμένα. Θαυμάζω απεριόριστα και εκτιμώ τις προηγούμενες εκπροσώπους του Viva Glam όπως τη Lil’ Kim και τη Missy Elliott. Πάντα προσπαθώ να βρω αυτή τη δύναμη και το θάρρος πάνω στη σκηνή. Ενθαρρύνω τον εαυτό μου συνεχώς και ελπίζω να είμαι πηγή έμπνευσης και για άλλες γυναίκες!

BTS STILL 10 1080x1920

Η μουσική σου συνδυάζει το φλαμένκο με την pop. Πως προέκυψε αυτή η ιδέα και ποια είναι η σχέση σου με το φλαμένκο;
Rosalía: Δε πιστεύω στο διαχωρισμό της μουσικής σε είδη, πάντα πίστευα στους καλλιτέχνες. Λατρεύω κάθε είδος μουσικής και νομίζω ότι αυτό αντανακλάται στην τέχνη μου. Το φλαμένκο αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσής μου και η μουσική είναι αυτή που αγαπώ περισσότερο από καθετί άλλο. Προσπαθώ να εμπνέομαι από πολλά στυλ, αλλά ποτέ δεν νομίζω ότι υπάρχει ένα είδος ή ένα στυλ καλύτερο από τα άλλα. Η μουσική μου είναι συνδυασμός διαφορετικών επιρροών!

Τα VIVA GLAM I, II και III είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης M·A·C και στo www.maccosmetics.gr ενώ το νέο VG26 θα είναι διαθέσιμο από 24/9 στα ίδια σημεία.

Ακολουθήστε το Instagram της @maccosmeticsgreece για να μαθαίνετε όλα τα beauty νέα του brand!