Τι σημαίνουν τα σημάδια που εμφανίζεις στα νύχια σου;

Μαρία Ροδίτη
Τι σημαίνουν τα σημάδια που εμφανίζεις στα νύχια σου;

Θα σου τα εξηγήσουμε όλα…

Θα έχεις καταλάβει πολύ καλά ότι το nail art είναι αδυναμία στο beauty department και γι’ αυτό ακριβώς η beauty editor (aka Χριστίνα Χρόνη) σού δίνει καθημερινά report με όλα τα trends και τις ιδέες που μπορείς να αποτυπώσεις πάνω στα νύχια σου. Ποια γυναίκα, άλλωστε, δε θέλει να έχει κομψά και περιποιημένα άκρα; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Υπάρχουν, όμως, και εκείνες οι μέρες που αφήνεις τα νύχια σου άβαφα, είτε γιατί θέλεις να τα ξεκουράσεις και να τα αφήσεις να «αναπνεύσουν» από τα συχνά nail art, είτε γιατί δεν πρόλαβες να ανανεώσεις το ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου. Και ξαφνικά αρχίζεις να παρατηρείς ότι τα νύχια σου σπάνε πανεύκολα, ξεφλουδίζουν ή έχουν εμφανίσει παράξενες γραμμές.

Ψυχραιμία! Πρωτίστως θα πρέπει να παρατηρήσεις αν αυτά τα σημάδια μένουν για πολλές μέρες στα νύχια σου. Αν είναι κάτι παροδικό και μετά από λίγες μέρες εξαφανιστούν, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Αν, ωστόσο, δεις ότι επιμένουν, ότι βάφεις και ξεβάφεις τα νύχια σου και τα σημάδια είναι εκεί, αυτό ίσως και να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα με την υγεία σου.

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι. Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά τα σημάδια ή στίγματα που εμφανίζονται συνήθως στα νύχια και τι ακριβώς σημαίνει το καθένα, ώστε να λάβεις άμεσα τα μέτρα σου.

Cover photo: @betina_goldstein



Διάβασε ακόμα: Η Priyanka Chopra έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της