Σχολή Ομορφιάς: Πώς θα κάνεις ένα δυνατό επαγγελματικό ξεκίνημα στον χώρο της ομορφιάς;

Σχολή Ομορφιάς: Πώς θα κάνεις ένα δυνατό επαγγελματικό ξεκίνημα στον χώρο της ομορφιάς;

Από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, περνούσες ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, κάνοντας πειράματα με το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σου; Οι φίλες σου εντυπωσιάζονται από τα μοναδικά σχέδια που έχεις στα νύχια σου και σε παρακαλάνε να περιποιηθείς και τα δικά τους; Παρακολουθείς στενά τις εξελίξεις στον χώρο της μόδας και στον ελεύθερο χρόνο σου σχεδιάζεις τα δικά σου ρούχα; Εάν απάντησες θετικά έστω σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε έχω να σου θέσω μία τελευταία και... κρίσιμη. Μήπως ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς, είναι το σημείο από όπου πρέπει να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου καριέρα;

Αρκετοί θεωρούν πως η ομορφιά δεν διδάσκεται και πως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να έχεις έμφυτο ταλέντο και αστείρευτη διάθεση. Ωστόσο, αυτό που παραβλέπουν όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, είναι πως για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να εξελιχθείς σε έναν καταξιωμένο επαγγελματία, χρειάζεται να διδαχθείς τα μυστικά ομορφιάς πλάι σε ανθρώπους που έχουν ήδη διανύσει μία σημαντική πορεία στο χώρο και θα σου δώσουν το έναυσμα που θα «απογειώσει» την καριέρα σου. Για να το καταφέρεις αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξεις μία σχολή όπως τη Σχολή Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, με μεγάλη παράδοση σε επαγγέλματα ομορφιάς, καταρτισμένους καθηγητές και σύγχρονα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, τα οποία θα σου χαρίσουν τα εφόδια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία με τις καλύτερες προδιαγραφές.



Μία Σχολή Ομορφιάς με πέντε ειδικότητες

Αυτό που κάνει τη Σχολή Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ την ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον χώρο της ομορφιάς, είναι πως παρέχει προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου και μεγάλες πιθανότητες άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, αφού δύο στους τρεις απόφοιτους απασχολούνται στην ειδικότητα που επέλεξαν. Στις ειδικότητες περιλαμβάνεται η Αισθητική και το Μακιγιάζ με επιπλέον προγράμματα όπως το Θεατρικό Μακιγιάζ, η Ποδολογία και η Ονυχοπλαστική, η Κομμωτική και το Barbering, το Fashion Design που περιλαμβάνει τη Ραπτική και το Styling, καθώς και οι Παραϊατρικές Εφαρμογές της Αισθητικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν ένα «πλούσιο» και ανταγωνιστικό portfolio, να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω σε καινοτόμες τεχνικές με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τέλος, να βρίσκονται σε επαφή με καταξιωμένους επαγγελματίες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης ή μίας μετέπειτα συνεργασίας.

synerfgasias

Ένα «ταξίδι» μάθησης με κορυφαίους συνοδοιπόρους

Συνήθως, τα άτομα που επιλέγουν να ακολουθήσουν επαγγελματικά τον χώρο της ομορφιάς οπως εσύ, έχουν ήδη μέσα τους το «μικρόβιο». Αυτό που αναζητούν πραγματοποιώντας την εγγραφή τους σε κάποια σχολή, είναι τους μέντορες που θα τους δώσουν το κίνητρο, την έμπνευση και τα ερεθίσματα να το εξελίξουν ακόμη περισσότερο. Ακριβώς για αυτό, το ακαδημαϊκό προσωπικό που έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο στη Σχολή Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και αξιοσημείωτες συνεργασίες, όπως είναι ο διάσημος makeup artist Αχιλλέας Χαρίτος, η απόλυτη «queen» του nail art, της ποδολογίας και της ονυχοπλαστικής Τέτα Καμπουρέλη και η εκκεντρική fashion designer Ρομίνα Καραμανέα που συγκαταλέγεται μέσα στους 100 πιο καινοτόμους σχεδιαστές της γενιάς της παγκοσμίως. Με τις δικές τους έμπειρες κατευθύνσεις, οι σπουδαστές εξοικειώνονται με τις πραγματικές συνθήκες του κάθε επαγγέλματος, αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία και εμπειρία, ώστε να είναι έτοιμοι για την άμεση εισαγωγή τους στον επαγγελματικό στίβο!

stivooo

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Πραγματοποίησε σήμερα κιόλας μία διαδικτυακή επίσκεψη στη Σχολή Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ενημερώσου αναλυτικά για την ειδικότητα και το πρόγραμμα σπουδών που σε ενδιαφέρει να ακολουθήσεις. Να είσαι σίγουρη πως ολοκληρώνοντας την εγγραφή σου, θα έχεις κάνει ένα μικρό βήμα για να ξεκινήσεις ένα μεγάλο και συναρπαστικό «ταξίδι» στον χώρο της ομορφιάς!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθήνα, Βερανζέρου 3, 210-3806166, info@omiros.gr.

Πειραιάς, Αλκιβιάδου 122, 210-4190854, infopeiraias@omiros.gr.

Λάρισα, Πατρόκλου 14, 2410-549360, thessaly@omiros.gr.