Η L’Oréal Professionnel βρήκε τον τρόπο να έχεις υπέροχα μακριά μαλλιά χωρίς καθόλου ψαλίδα

Μαρία Ροδίτη
Η L’Oréal Professionnel βρήκε τον τρόπο να έχεις υπέροχα μακριά μαλλιά χωρίς καθόλου ψαλίδα

#KeepItLonger με τη νέα σειρά Serie Expert Pro Longer!

Τα μακριά και υγιή μαλλιά είναι όνειρο κάθε γυναίκας. Και αυτό το όνειρο αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα η L’Oréal Professionnel με τη σειρά SERIE EXPERT PRO LONGER, την πρώτη σειρά της L'Oréal Professionnel με στοχευμένη Δράση Κατά της Ψαλίδας για πιο μακριά μαλλιά.

Στα μακριά μαλλιά, η άκρη του στελέχους της τρίχας μπορεί να υποστεί φθορά, να χωριστεί στα δύο, και να λεπτύνει. Τα μαλλιά χάνουν την πυκνότητά τους και δε φαίνονται πια υγιή. Εσύ, όμως, δε θέλεις να θυσιάσεις το μήκος τους. Τι κάνεις, λοιπόν; Επιλέγεις τη Serie Expert Pro Longer, την πρώτη επαγγελματική σειρά που επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, πιο όμορφα μαλλιά. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να βάλεις τέλος στον συμβιβασμό ανάμεσα στο μήκος και στην πυκνότητα.

LP SERIEEXPERT PROLONGER CONCENTRATE PACKSHOT

Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΣΗ: ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Όπου κι αν κοιτάξεις, τα μακριά μαλλιά δηλώνουν δυναμικά το παρόν αυτήν τη σεζόν. Στο Instagram, στο YouTube, στις πασαρέλες, στα περιοδικά, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Οι γυναίκες είναι διατεθειμένες να κάνουν υπομονή (τα μαλλιά μακραίνουν κατά μέσο όρο 0,5 – 1,5 εκ. τον μήνα) και, όταν τελικά φτάνουν στο μήκος που θέλουν, φροντίζουν πολύ τα μαλλιά τους. Πέρα από το λούσιμο και το στέγνωμα, οι γυναίκες αυτές χρησιμοποιούν μέχρι και 6 διαφορετικά προϊόντα για να κρατήσουν τα μαλλιά τους υγιή και όμορφα.

LP SERIEEXPERT PROLONGER LEAVEIN PACKSHOT

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SERIE EXPERT PRO LONGER

Η νέα σειρά Serie Expert Pro Longer είναι εμπλουτισμένη με την πατενταρισμένη τεχνολογία Filler-A100, η οποία αποτελείται από δύο ενεργά συστατικά: το Filloxane και το Polyquaternium PQ6. Το Filloxane δρα σε όλο το μήκος της τρίχας, από τη ρίζα ως την άκρη, εστιάζοντας στις πιο ευάλωτες περιοχές. Προσφέρει δράση μακράς διάρκειας, διεισδύοντας στην τρίχα και ενισχύοντας την πυκνότητά της.

LP SERIEEXPERT PROLONGER SHAMPOO PACKSHOT

Το Polyquaternium PQ6 σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ ενδυναμώνοντας την τρίχα και στοχεύοντας ειδικά τις άκρες (ταλαιπωρημένες περιοχές με αρνητικό φορτίο) χάρη στο θετικό φορτίο του. Έτσι, γεμίζει τις άκρες αφήνοντας τα μαλλιά πιο όμορφα, με ομοιόμορφη πυκνότητα από τις ρίζες ως τις άκρες.

LP SERIEEXPERT PROLONGER MASK PACKSHOT

SERIE EXPERT PRO LONGER: ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Από το κομμωτήριο μέχρι το σπίτι, η Serie Expert Pro Longer προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για πιο μακριά, πιο γεμάτα, πιο όμορφα μαλλιά. Εμπλουτισμένοι με Filler-A100 υψηλής συγκέντρωσης, οι δύο Συμπυκνωμένοι Οροί Κατά της Ψαλίδας γεμίζουν τις άκρες των μαλλιών από την πρώτη εφαρμογή, με σωρευτικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας.

Η σειρά Serie Expert Pro Longer είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα Κομμωτήρια, Καταστήματα Επαγγελματικών Προϊόντων και online.

LOREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT PRO LONGER

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Η πρώτη εφαρμογή του επαγγελματικού Serie Expert Pro Longer Συμπυκνωμένου Ορού Κατά της Ψαλίδας πρέπει να γίνεται από επαγγελματία κομμωτή στο κομμωτήριο.

LOREAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT PRO LONGER 3

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για το σπίτι, ο Συμπυκνωμένος Ορός Κατά της Ψαλίδας διατίθεται σε συσκευασία μίας δόσης, για χρήση μία φορά την εβδομάδα αντί του μαλακτικού ή της μάσκας.

Διάβασε ακόμα: Δύο πανεύκολοι τρόποι να βάψεις σωστά τα φρύδια σου (video)

DPG Network