Brand new! Τα 10 νέα προϊόντα που πρέπει να γνωρίζεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Brand new! Τα 10 νέα προϊόντα που πρέπει να γνωρίζεις

Το 2021 ξεκίνησε πολύ καλά…

Το 2021 έχει ξεκινήσει… εχμ, δυναμικά; Δεν ξέρουμε πώς να το περιγράψουμε. Γίνονται πράγματα στον κόσμο που μας κάνουν να νομίζουμε ότι μάλλον δεν τελείωσε η ταινία θρίλερ που παρακολουθούσαμε το 2020 αλλά παραμένουμε αισιόδοξες. Η ομορφιά άλλωστε είναι αισιόδοξη από μόνη της και κρύβει πολλές, ωραίες εκπλήξεις φέτος. Οι αγαπημένες μας εταιρίες βλέπεις, δεν παύουν να δημιουργούν, να καινοτομούν και να φτιάχνουν λαχταριστά προϊόντα που δοκιμάζουμε πρώτες.

Ναι, είμαστε τυχερές και το λέμε κάθε μέρα. Δεν κρατάμε όμως την πληροφορία για τον εαυτό μας. Δουλειά μας είναι να δοκιμάζουμε πριν από εσένα για εσένα και να σε ενημερώνουμε για τα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στη λίστα και μετά στο νεσεσέρ σου. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα. Διαλέξαμε τα 10 προϊόντα που μας ενθουσίασαν περισσότερο και τα οποία θα τελειώσουμε πριν ακόμα φύγει ο Ιανουάριος.

Έχουμε ένα ολοκαίνουργιο συμπλήρωμα διατροφής με επώνυμη υπογραφή, lip gloss gαι ζουμερά χείλη αλλά και lip butter για περιποίηση, μία κρέμα θαύμα, προϊόντα που θα σώσουν τα μαλλιά μας και ένα άρωμα που θα σε ταξιδέψει… μεταξύ άλλων. Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll για να δεις τη gallery με brand new προϊόντα που λατρέψαμε και σίγουρα θα τα λαχταρήσεις και εσύ. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: #NoMakeupBeauty: Η Μαρία Ηλιάκη πιο όμορφη από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ