Mega-guide: 30 αρώματα για να βρεις αυτό που θα φοράς από εδώ και στο εξής

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 αρώματα για να βρεις αυτό που θα φοράς από εδώ και στο εξής

Είναι ευωδιαστά, έχουν απίθανο χαρακτήρα και τις πιο λαχταριστές νότες

Εδώ στο beauty department λατρεύουμε τα αρώματα και ξέρουμε ότι ισχύει το ίδιο και για εσένα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι, όποτε κάνουμε ένα θέμα με αρώματα καταλήγει στη λίστα με τα πιο δημοφιλή. Σήμερα λοιπόν έχουμε να πούμε πολλά γιατί τα νέα αρώματα είναι πολλά όπως και τα λίγο πιο παλιά που θέλουμε να σου θυμίσουμε. Γιατί; Γιατί είναι τέλεια για την εποχή και θα τα λατρέψεις. Κάποια μάλιστα μπορεί να μην τα έχεις ξανακούσει ποτέ!

Υπάρχουν πουδρένιες και φλοράλ επιλογές, πιο βαριές και μυστηριώδεις, λουλουδένιες και αισθησιακές, κοριτσίστικες και super fresh. Μέσα στα 30 αρώματα που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τον χαρακτήρα σου και ίσως κάποιο που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα σου αρέσει.

Ναι, ναι ξέρουμε ότι δεν μπορείς να μυρίσεις την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου για να καταλάβεις τα αρώματα γι᾽αυτό έχουμε συμπεριλάβει όλες τους τις νότες για να πάρεις μία ιδέα. Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις είναι να κρατήσεις screenshot και μετά να στείλεις μήνυμα για να πας να μυρίσεις αυτά που σου κέντρισαν το ενδιαφέρον σε κάποιο κατάστημα.

Α και μην ξεχάσουμε! Πολλά eshops προσφέρουν ένα δείγμα του αρώματος μαζί με την αγορά σου ώστε να το μυρίζεις χωρίς να ανοίξεις τη μεγάλη συσκευασία και αν δεν το θέλεις να το επιστρέψεις. Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά και δες τα 30 τέλεια αρώματα που μπορείς να φορέσεις αυτή τη σεζόν!

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 κονσίλερ ό, τι πρέπει για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι