Mega-guide: 30 κονσίλερ ό, τι πρέπει για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 κονσίλερ ό, τι πρέπει για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

Είναι τα πιο fresh, δροσερά και καλυπτικά προϊόντα της αγοράς.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο, αυτή η εβδομάδα θα έχει τα τελευταία σκαμπανεβάσματα του καιρού με κρύο αύριο και μεθαύριο αλλά ένα ΣΚ απόλυτα ανοιξιάτικο και ζεστό. «Τι να το κάνουμε» σκέφτεσαι με το δίκιο σου αλλά δεν θέλουμε να πέφτεις ούτε να κάνεις αρνητικές σκέψεις! Όλα θα πάνε καλά girl. Οι εποχές αλλάζουν, ο καιρός ζεσταίνει, το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά και φήμες λένε ότι θα μπορούμε να πάμε στην θάλασσα σε λίγο καιρό.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, σήμερα έχουμε καλή διάθεση όσα παιχνίδια και αν παίζει το μυαλό και ο καιρός μαζί μας γι᾽αυτό είπαμε να ετοιμάσουμε μία πρακτική και πάντα επίκαιρη και ενδιαφέρουσα mega gallery για εσένα: Κονσίλερ! Το ότι έχουμε δοκιμάσει τα περισσότερα κονσίλερ της αγοράς το ξέρεις και συχνά πυκνά τα κατηγοριοποιούμε για να βρεις αυτό που έχεις ανάγκη. Σήμερα κάναμε λοιπόν το ίδιο αλλά με γνώμονα την εποχή.

Η άνοιξη με τις αλλεργίες βλέπεις, κάνει το δέρμα ξηρό και ευαίσθητο γι᾽αυτό απαιτεί πιο fresh συνθέσεις. Αντίστοιχα, το καλοκαίρι που πλησιάζει, απαιτεί κονσίλερ ανθεκτικά στην υγρασία και τον ιδρώτα. Με όλα αυτά στο μυαλό λοιπόν συγκεντρώσαμε 30 κονσίλερ για κάθε μα κάθε ανάγκη που πρώτα από όλα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.

Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ μόνο, είναι να φτιάξεις έναν καφέ και να κάνεις ένα ακόμα scroll για να τα δεις όλα, να διαβάσεις τι κάνει το κάθε ένα και να σημειώσεις ποιο πρέπει να πάρεις για να κάνεις την άνοιξη και το καλοκαίρι σου αψεγάδιαστα. Και μην ανησυχείς… Κανένα από τα παρακάτω κονσίλερ δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου όσο φοράς μάσκα, ναι, το σκεφτήκαμε και αυτό. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 κραγιόν στα χρώματα του τριαντάφυλλου για να καλωσορίσεις την άνοιξη