Είναι επίσημο! Η Kim Kardashian ετοιμάζει το δικό της skincare brand

Μαρία Ροδίτη
Είναι επίσημο! Η Kim Kardashian ετοιμάζει το δικό της skincare brand

Μετά τα SKIMS και το KKW Beauty έρχονται τα SKKN by KIM.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες celebrities ασχολούνται εντατικά με τον χώρο της ομορφιάς. Και όχι, δεν εννοούμε ότι μας δείχνουν μέσα από τα social media τους τι κάνουν στην beauty routine τους ή τι προϊόντα χρησιμοποιούν, αλλά ότι αποφασίζουν να λανσάρουν τη δική τους σειρά ή τη δική τους εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, αποκαλύφθηκε πως η Hailey Bieber θα δημιουργήσει το δικό της skincare label με την επωνυμία Rhode Beauty, ενώ η Gwyneth Paltrow, η Jennifer Lopez, η Rihanna και η Kylie Jenner είναι ήδη- εδώ και καιρό- σε αυτόν τον χώρο. Μία θέση, λοιπόν, ακόμη έρχεται να καταλάβει και η Kim Kardashian.

Η 40χρονη star έχει ήδη ένα fashion brand με εσώρουχα κατά κύριο λόγο, ονόματι SKIMS, και το brand ομορφιάς, KKW Beauty, ενώ τώρα ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στον χώρο του skincare με τη δική της εταιρεία. Τον περασμένο Αύγουστο μάς είχε δώσει μία γεύση για αυτό το βήμα της αποκαλύπτοντας στο www.refinery29.com ότι κατοχύρωσε το όνομα KKW Skin, για το skincare brand της, που θα περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού για το πρόσωπο, ενυδατικές κρέμες, toners, mists προσώπου και προϊόντα σώματος.

kardashian skincare

Οι νεότερες πληροφορίες της PageSix, ωστόσο, λένε πως η reality star υπέβαλε αίτηση με όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην υπηρεσία εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ στις 30 Μαρτίου, για να πάρει το εμπορικό σήμα με την ονομασία SKKN by KIM. Η εταιρεία της θα περιλαμβάνει προϊόντα skincare, μαλλιών, νυχιών, αρώματα, κεριά και άλλα.

Πιθανότατα, η Kim Kardashian να εμπνεύστηκε αυτό το brand από τη μικρότερη αδελφή της, Kylie Jenner, η οποία λάνσαρε τη δική της εταιρεία προϊόντων skincare το 2019. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές οι δύο από την οικογένεια που θα βρίσκονται σε «ανταγωνισμό». Και η Kris Jenner πρόσφατα αποκάλυψε ότι σύντομα θα έχει τη δική της σειρά skincare.

Διάβασε ακόμα: 10 αγαπημένες ξανθές celebrities για να εμπνευστείς πριν πας στο κομμωτήριο