H KORRES αγαπά τον ήλιο από την αρχή και εστιάζει στην προστασία των θαλασσών μας

H KORRES αγαπά τον ήλιο από την αρχή και εστιάζει στην προστασία των θαλασσών μας

Μία νέα σειρά αντηλιακής προστασίας και μία συνεργασία που συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Το love story ανάμεσα στο γιαούρτι, την υπερτροφή που έχει βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας και την KORRES, ξεκίνησε πριν από 20 ολόκληρα χρόνια. H έμπνευση για το πρώτο προϊόν KORRES με γιαούρτι - το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel - ήταν η Ελληνική παράδοση, η εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμμένη πλάτη των εγγονιών. Χρειάστηκαν χρόνια έρευνας και πρωτοποριακών μεθόδων ανάπτυξης για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Σήμερα, το γιαούρτι γίνεται το κεντρικό συστατικό της νέας ομώνυμης αντηλιακής σειράς (ιδανική για year-round προστασία από τη φωτογήρανση και την αστική ρύπανση), που μας καλεί να αγαπήσουμε τον ήλιο από την αρχή! «Ντυμένη» στα λευκά, η νέα αντηλιακή σειρά ΚΟRRES Γιαούρτι είναι έτοιμη να προστατεύσει εμάς από τον ήλιο αλλά και το περιβάλλον. Θα σου εξηγήσουμε…

KORRES Yoghurt Suncare 2

Βασισμένη στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού και με διαφανή-στο-δέρμα υφή, η σύνθεση των νέων αντηλιακών Γιαούρτι (ανάμεσά τους και το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel με νέα συσκευασία) είναι free from μη-βιοδιασπώμενες σιλικόνες και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. Με το γιαούρτι σαν «πρωταγωνιστή» να ενώνει τις δυνάμεις του με την πανθενόλη, τη βιταμίνη Ε και φυτικά έλαια, οι νέες αντηλιακές συνθέσεις της KORRES για το πρόσωπο και το σώμα, είναι ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα, είναι ό, τι πρέπει για ένα δέρμα ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση. Μάλιστα, οι πολλαπλές επιλογές αντηλιακών προσώπου - ανάμεσα τους η κρέμα-gel προσώπου+ματιών χωρίς συνθετικό άρωμα και η κρέμα προσώπου με χρώμα - είναι τεκμηριωμένα antipollution-tested, γεγονός που καθιστά τα συγκεκριμένα προϊόντα απαραίτητα και τις 365 ημέρες του χρόνου. Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει, επίσης, δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και εκχύλισμα bisabolol+ginger root, και τα δύο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

KORRES Yoghurt Suncare 1

Με αφετηρία λοιπόν, μία χώρα που περικυκλώνεται από το πανέμορφο βαθύ μπλε των θαλασσών και που μόνιμα λούζεται στο φως του ήλιου, η KORRES εστιάζει στη βελτίωση της υγείας του πολύτιμου οικοσυστήματος του Αιγαίου, συμβάλλοντας έτσι στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Γι᾽αυτό, με αφορμή τη νέα αντηλιακή σειρά, η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα «δάση των θαλασσών μας» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

κορρεσ

Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η KORRES επιθυμεί να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση. Η συνεργασία με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος λοιπόν, είναι ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ινστιτουτο Αρχιπελαγος Margarita Nikitaki copy

Ποια είναι τα προϊόντα της σειράς που προστατεύουν εσένα και τα λιβάδια των θαλασσών μας; Έχουμε και λέμε…

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών SPF50

STAR PRODUCT KORRES Γιαουρτι Αντηλιακη Κρεμα Gel ΠροσωπουΜατιων FRAGRANCE FREE

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου SPF30 + SPF50

STAR PRODUCT KORRES Γιαουρτι Αντηλιακη Κρεμα Gel Προσωπου SPF50

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα SPF30 + SPF50

STAR PRODUCT KORRES Γιαουρτι Αντηλιακη Κρεμα Προσωπου με Χρωμα SPF30

Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος + Προσώπου SPF30 + SPF50

KORRES Γιαουρτι Αντηλιακο Γαλακτωμα Spray ΣωματοςΠροσωπου SPF30

Γιαούρτι Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος + Προσώπου SPF30 + SPF50

KORRES Γιαουρτι Αντηλιακο Γαλακτωμα ΣωματοςΠροσωπου SPF50

Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου + Σώματος

ICONIC PRODUCT KORRES Yoghurt Cooling After Sun Gel

Αναζήτησέ τα στα φαρμακεία και σε σημεία πώλησης KORRES!