She comes in colors! 10 ανοιξιάτικα βερνίκια για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο χαρούμενο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
She comes in colors! 10 ανοιξιάτικα βερνίκια για να κάνεις το μανικιούρ σου πιο χαρούμενο

Ώρα να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα σκούρα χρώματα

Χθες και προχθές ο καιρός ήταν απλά υπέροχος! Τόσος ήλιος, τόση ζέστη, η μυρωδιά των ανθών της νεραντζιάς στον αέρα… Ήταν οι πιο ανοιξιάτικες ημέρες. Σήμερα βέβαια έχει συννεφιά και δεν μας εκπλήσσει. Ο καιρός κάνει τα παιχνίδια του και καλά κάνει, δεν είναι ακόμα καλοκαίρι. Όση συννεφιά και αν έχει όμως, εμείς έχουμε στο μυαλό μας τα χρώματα μίας ηλιόλουστης ημέρας και θέλουμε να αντανακλώνται και στο μανικιούρ μας.

ble verniki

Τα σκούρα χρώματα του χειμώνα είναι πανέμορφα. Μπορντό, γκρι, μαύρο, σκούρο μωβ, κυπαρισσί… Τα λατρέψαμε, τα φορέσαμε αλλά φτάνει τώρα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μανικιούρ μας πιο χαρούμενο και θα ξεκινήσουμε από σήμερα, Παρασκευή, που είναι μία χαρούμενη ημέρα έτσι κι αλλιώς. Πριν συνεχίσουμε όμως να συζητάμε, πάτα play στο παρακάτω τραγούδι για να μπεις σε ανάλογο mood.



Ναι, ναι Rolling Stones και ναι, she's a rainbow and we come in colors γιατί διαλέξαμε για εσένα (και εμάς), δέκα βερνίκια νυχιών με υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα που βλέπεις παντού γύρω σου τον τελευταίο καιρό και θα συνεχίσεις να βλέπεις για το υπόλοιπο της άνοιξης. Κοραλλί, κίτρινο, μπλε, πράσινο και άλλες επιλογές σε περιμένουν στην παρακάτω gallery γι᾽αυτό θα σταματήσουμε να φλυαρούμε και θα σε αφήσουμε να κάνεις το scroll σου και να τα δεις όλα. Enjoy!

Διάβασε ακόμα: 10 μυρωδάτα body mists για να φοράς εντός και εκτός σπιτιού