Editor’s Choice: Τα καλύτερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει αυτό το μήνα… so far

Editor’s Choice: Τα καλύτερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει αυτό το μήνα… so far

Κάποια είναι splurges, κάποια steals αλλά όλα είναι υπέροχα

Είμαστε ακόμα στα μέσα του Μαΐου και η ντουλάπα της ομορφιάς έχει γεμίσει ασφυκτικά. Αντηλιακά, αρώματα, μακιγιάζ, skincare… Καθημερινά καταφθάνουν πακέτα με τα νέα, καλοκαιρινά λανσαρίσματα και έχουμε χρέος να τα δοκιμάσουμε εδώ στο beauty department. Όχι, προφανώς και δεν παραπονιέται κανείς, νιώθουμε απίστευτα τυχερές και ευγνώμονες γι’ αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα που να μην δοκιμάσουμε ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε υπεύθυνα και να έχουμε γνώμη για όλα. Αυτό και κάναμε και σήμερα θα σου μιλήσω για αυτά που εγώ ξεχώρισα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη).

Την αδυναμία μου στο skincare την ξέρεις και αν δεν την ξέρεις ας το ξαναπώ: Έχω εμμονή με την περιποίηση και γι’ αυτό παραξενεύτηκα με τις σημερινές μου επιλογές που περιλαμβάνουν μακιγιάζ! Φυσικά σου έχω το άρωμα του μήνα, μία κρέμα χεριών που δουλεύει υπερωρίες, ένα «έξυπνο» νερό προσώπου, ένα σαμπουάν για ξανθές (φίλες μου), ένα σούπερ αποσμητικό και μία κρέμα ματιών που αξίζει και το τελευταίο cent!

Γιατί τα διάλεξα; Σου εξηγώ δίπλα από το κάθε ένα μετά από μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα ακόμα scroll. Στην παρακάτω gallery θα τα μάθεις όλα και σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια από αυτά όταν ξαναβγείς για beauty shopping! Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Πόσο συχνά πρέπει τελικά να κάνουμε μπάνιο; Απαντάμε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος