Summer Rescue Pack: Το πολύτιμο νεσεσέρ που «σώζει» τις διακοπές μας από απρόβλεπτα σκηνικά

Summer Rescue Pack: Το πολύτιμο νεσεσέρ που «σώζει» τις διακοπές μας από απρόβλεπτα σκηνικά

Το ζήτημα είναι, το πώς θα καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να συμβεί κάτι απρόβλεπτο, που θα «χαλάσει» τις διακοπές μας!

Καθώς πλησιάζουμε στην «καρδιά» του καλοκαιριού, οι περισσότεροι από εμάς ρυθμίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες των διακοπών μας. Αφού καταλήξαμε στον προορισμό, τις ημερομηνίες και το κατάλυμα, το μόνο που μένει να κάνουμε, είναι να περιμένουμε την ημέρα που θα ταξιδέψουμε για κάποιον επίγειο «παράδεισο». Το ζήτημα είναι, βέβαια, το πώς θα καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να συμβεί κάτι απρόβλεπτο, που θα «χαλάσει» τις διακοπές μας!

Μπορεί, λοιπόν, να μοιάζει κάπως ουτοπικό να πιστεύουμε πως μπορούμε να έχουμε τα πάντα υπό τον έλεγχό μας, ωστόσο, ακολουθώντας τις συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω και έχοντας μαζί μας το άκρως απαραίτητο νεσεσέρ Rescue Pack της Pharmasept, μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, γνωρίζοντας πως κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας!

  1. Δεν αφήνουμε τα κουνούπια να μας στερήσουν την ξεκούρασή μας

Για να είμαστε ευδιάθετοι τις ημέρες των διακοπών, είναι σημαντικό να είμαστε και ξεκούραστοι. Και για να το πετύχουμε αυτό -ειδικότερα όσοι από εμάς σκοπεύουμε να κατασκηνώσουμε στη φύση- είναι απαραίτητο να προσθέσουμε στις αποσκευές μας την απωθητική λοσιόν σε μορφή σπρέι Insect Lotion για μικρούς και μεγάλους, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο Rescue Pack, μαζί με άλλα προϊόντα της Pharmasept. Η λοσιόν παρέχει εγγυημένα εντομοαπωθητική δράση και συνδυάζει τέσσερα φυτικά αιθέρια έλαια και ενυδατικούς παράγοντες που περιποιούνται την επιδερμίδα. Με μία μόλις εφαρμογή απωθεί αποδεδειγμένα για έως και έξι ώρες κουνούπια, σκνίπες και κουνούπια τίγρεις χάρη στον αποτελεσματικό και παράλληλα ασφαλή εντομοαπωθητικό παράγοντα IR3535.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς, είναι να την εφαρμόσουμε στο σώμα μας. Όσο για την εφαρμογή στο πρόσωπο, θα ψεκάσουμε τις παλάμες μας και θα την απλώσουμε προσεκτικά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, ενώ στη συνέχεια θα πλύνουμε καλά τα χέρια μας.

  1. Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε απρόβλεπτο τσίμπημα

Για να μην εξελιχθεί η πεζοπορία ή το μπάνιο στη θάλασσα σε μία επώδυνη εμπειρία, είναι σημαντικό να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας ένα gel που προσφέρει ανακούφιση σε τσιμπήματα από έντομα και τσούχτρες. Το δερματολογικά ελεγμένο gel σε μορφή roll-on, SOS After Bite, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νεσεσέρ Rescue Pack της Pharmasept, συνιστά την ιδανική επιλογή, καθώς δεν διαθέτει αμμωνία, ενώ μας χαρίζει μια αίσθηση ανακούφισης από τα τσιμπήματα και τους ερεθισμούς που αυτά προκαλούν. Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνει εκχύλισμα πρόπολης και αλλαντοΐνης καταπραϋντικής δράσης και βιζαβολόλη ήπιας αντισηπτικής δράσης, ενώ περιέχει και προβιταμίνη Β5, η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Με λίγα λόγια, το SOS After Bite είναι ο καλοκαιρινός «σύμμαχος» που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τα τσιμπήματα, ένα προϊόν το οποίο μπορούμε να εφαρμόζουμε αμέσως στην ερεθισμένη περιοχή, αλλά και αρκετές ώρες μετά το τσίμπημα, ενώ πέρα από το ότι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, είναι ιδανικό και για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

AdobeStock 357853314
  1. Φροντίδα μετά την έκθεση στον ήλιο

Όσο και αν απολαμβάνουμε το ζεστό χάδι του ήλιου στο σώμα μας, καλό είναι να μην το παρακάνουμε με την ηλιοθεραπεία, καθώς η ηλικιακή ακτινοβολία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, επειδή μερικές φορές ξεχνιόμαστε και επιστρέφουμε στο δωμάτιο με μία κατακόκκινη πλάτη που πονάει και μας προκαλεί έντονο κνησμό, το Flogo Instant Calm Spray από το νεσεσέρ Rescue Pack της Pharmasept, είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ανακουφίσουμε την επιδερμίδα μας. Χάρη στη σύνθεσή του από πολυσακχαρίτη b-Glucan, tea tree oil, φυσική βιζαβολόλη, μενθόλη, έλαιο καλέντουλας, aloe vera, υαλουρονικό οξύ και orange peel oil που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, προσφέρει μέγιστη αίσθηση ανακούφισης.

  1. Αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους μώλωπες και τα οιδήματα

Είναι σημαντικό να έχουμε πάντα μαζί μας στις διακοπές ένα «πολύτιμο» νεσεσέρ, όπως το Rescue Pack της Pharmasept, το οποίο εκτός από τα must προϊόντα που αναφέραμε παραπάνω, περιλαμβάνει επίσης τη δερματολογικά ελεγμένη Arnica Cream Gel, μία κρέμα με φυσικό εκχύλισμα άρνικας, εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες, που μας ανακουφίζει αποτελεσματικά από μώλωπες και οιδήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά άνω των τριών ετών και ενήλικες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει σορβιτόλη και γλυκερίνη, δύο ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες που περιποιούνται την επιδερμίδα και έχουν μαλακτικές ιδιότητες, ενώ για να την εφαρμόσουμε σωστά, θα την απλώσουμε στην περιοχή στην οποία παρουσιάζεται το οίδημα, κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις.

AdobeStock 352578422

Κλείνοντας, έχει σημασία να θυμόμαστε πως για να απολαύσουμε στο έπακρο τις διακοπές μας, είτε έχουμε για συντροφιά την παρέα, είτε την οικογένειά μας, χρειάζεται να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν αυθόρμητα. Καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα, μπορούμε όμως να έχουμε στην τσάντα μας το Rescue Pack της Pharmasept, το απαραίτητο kit για το καλοκαίρι, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι χρειαζόμαστε για να χαρούμε πιο ξέγνοιαστα τις διακοπές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.