Medical Beauty Awards 21: Η επιβράβευση της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική της προόδου

Medical Beauty Awards 21: Η επιβράβευση της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική της προόδου

Ένας θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, τα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η αξιολόγηση γίνεται από τα 33 μέλη της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους που επέδειξαν καινοτόµες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη ∆ερµατολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσµητική Οδοντιατρική.
Συνολικά, διακρίθηκαν 25 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων

Είναι τιμή για την μοναδική Ελληνική εταιρεία που συμμετείχε στα βραβείο medical Beauty Awards, η FBM Anagenessis, που της απονεμήθηκε το πρώτο της βραβείο, στην κορυφαία σειρά Rejuvenate στην Μάσκα Lifting.

Η FBM Anagenessis έχει δημιουργήσει προϊόντα που αποτελούν ουσιαστικά ένα μοναδικό συμπύκνωμα ζωής και τα οποία χρησιμοποιούν καταξιωμένοι δερματολόγοι αλλά και ινστιτούτα αισθητικής με τεράστια εμπειρία.

Περιέχουν υψηλές ποσότητες από βιταμίνες, ένζυμα, φυτικά βλαστοκύτταρα και αλλά θρεπτικά συστατικά. Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Η Ελληνική εταιρεία καλλυντικών Anagenessis επενδύει στην έρευνα και στην αποτελεσματικοτητα. Στοχεύει στο κλειδί της αντιγήρανσης την προστασία των τελομερών.