Αυτή είναι η ασχημότερη απόχρωση βερνικιού νυχιών στον κόσμο και λέγεται Compost

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτή είναι η ασχημότερη απόχρωση βερνικιού νυχιών στον κόσμο και λέγεται Compost

Ένα non-toxic, cruelty free brand βερνικιών δημιούργησε το πιο άσχημο βερνίκι στον κόσμο σαν μία υπενθύμιση, ώστε να μην ισοπεδώνουμε την πολυπλοκότητα της ομορφιάς..

Το brand J.Hannah δημιουργεί τα πιο όμορφα κοσμήματα που δεν ακολουθούν τις τάσεις. Σύμφωνα με το μανιφέστο της μάρκας «Εμπνεόμαστε από τον ιστορικό συμβολισμό των κοσμημάτων, το ρόλο που μπορεί να παίξει ένα κομμάτι ως φυλαχτό με νόημα, ως σημείο αναφοράς και μέρος της ιστορίας του ιδιοκτήτη. Αντί να συμμετέχουμε στην εποχιακή δομή της βιομηχανίας της μόδας, οραματιζόμαστε τα κομμάτια μας ως μέρος μιας συνεχώς εξελισσόμενης οικογένειας σχεδιασμού, που προορίζεται να φορεθεί συνδυαστικά και να συλλεχθεί αργά».


https://www.instagram.com/p/CSDHt_5pMrC

Ιδρύτρια και ιδιοκτήτης του brand είναι η Jess Hannah και παράλληλα με τα κοσμήματα, αποφάσισε να δημιουργήσει μία σειρά non-toxic, cruelty free βερνικιών που λαμβάνουν υπόψη τη χάρη των χεριών και το ρόλο του διακριτικού χρώματος ως στοιχείο στην γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας.


https://www.instagram.com/p/CQqxq6AANJq

Δεν είναι απλά βερνίκια

Δεν είναι όμως απλά βερνίκια, έχουν όλα μία ιστορία πίσω τους, έναν σκοπό και εξυπηρετούν μεγαλύτερες ιδέες ή και οργανώσεις. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή, το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις του βερνικιού στην απόχρωση Dune, δωρίζεται σε μία σειρά οργανώσεων που έχουν ανάγκη από στήριξη.

JHannah Nail Polish Dune Bottle 675x900 crop center

Το απόλυτο TikTok hack για να κάνεις τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

Ποιο είναι όμως το «Compost», το ασχημότερο βερνίκι στον κόσμο; Εμπνευσμένο από την απόχρωση της Pantone με κωδικό 448C που φέρει το ίδιο όνομα, σύμφωνα με ερευνητές της αγοράς, είναι το ασχημότερο χρώμα στον κόσμο. Εμείς διαφωνούμε…


https://www.instagram.com/p/CSKIiNYFdt7

Δεν είναι το ασχημότερο…

Η J. Hannah το περιγράφει ως την απόχρωση που «ακροβατεί ανάμεσα στο τερατώδες και το πολυτελές, ανάμεσα στο αποτρόπαιο και το εκλεπτυσμένο». Είναι ένα καφέ-λαδί που, προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), μου αρέσει πολύ!

TO ASXIMOTERO VERNIKI TOU KOSMOU2

Η Hannah το δημιούργησε «σαν μία υπενθύμιση, ώστε να μην ισοπεδώνουμε την πολυπλοκότητα της ομορφιάς» και χαιρόμαστε που το έκανε. Μπορεί να το χαρακτηρίζουν άσχημο ή μάλλον… το ασχημότερο, αλλά για εμένα, αποδεικνύει ότι ομορφιά υπάρχει παντού αρκεί να τη δεις, και εγώ τη βλέπω σε αυτό το χρώμα που θα παραγγείλω και θα φορέσω.


https://www.instagram.com/p/CSUd6kYF4JV

Γιατί ναι, έρχεται στην Ελλάδα και αξίζει να δεις όλη τη συλλογή βερνικιών αλλά και των κοσμημάτων της υπέροχης J. Hannah.

Mani-pedi color blocking: Τα πιο ωραία βερνίκια νυχιών της αγοράς

DPG Network