Mani-pedi color blocking: Τα πιο ωραία βερνίκια νυχιών της αγοράς

Μαρία Ροδίτη
Mani-pedi color blocking: Τα πιο ωραία βερνίκια νυχιών της αγοράς

Χρωματικά ζευγάρια για υπέροχα nail art σε χέρια και πόδια!

Κάθε καλοκαίρι με απασχολεί σχεδόν το ίδιο πράγμα: να κάνω ίδιο μανικιούρ με το πεντικιούρ μου ή να χρησιμοποιήσω διαφορετικό χρώμα στα χέρια και διαφορετικό στα πόδια; Τελικά μία κάνω το ένα και μία το άλλο και… λύνω το πρόβλημά μου.

Τώρα, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω χρωματικό combo σε χέρια και πόδια και… βρήκα αρκετούς συνδυασμούς που θέλω να μοιραστώ μαζί σου!

7 tips για να μην ξεφλουδίσει ποτέ ξανά το βερνίκι από τα νύχια σου

«Ναι» σε διαφορετικό χρώμα μανικιούρ και πεντικιούρ

Έχω πολλές φίλες, οι οποίες αρνούνται πεισματικά να κάνουν color blocking στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ τους. Το θεωρούν πολύ τολμηρό, πολύ ιδιαίτερο και extravagant. Έτσι μου λένε τουλάχιστον.

https://www.instagram.com/p/CSKTNfeMJnp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εγώ, από την άλλη, έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Το color blocking σε μανικιούρ και πεντικιούρ το θεωρώ ultra chic, αλλά και πολύ girly. Πολύ παιχνιδιάρικο! Γι’ αυτό και στην gallery έχω να σου προτείνω τέσσερις color blocking συνδυασμούς βερνικιών για να εμπνευστείς και να δοκιμάσεις στο επόμενο ραντεβού για mani & pedi!

Μήπως να επιλέξεις το γαλλικό μανικιούρ;

Αν, βρε παιδί μου, δεν είσαι τόσο τολμηρή, αν σου αρέσουν τα ασορτί μανικιούρ και πεντικιούρ, αλλά θα ήθελες κάπως- με έναν τρόπο- να δοκιμάσεις την πρότασή μου, υπάρχει λύση.



Θα κάνεις γαλλικό μανικιούρ και στα πόδια και στα χέρια, με τη διαφορά ότι η γραμμή των χεριών και των ποδιών θα έχει διαφορετικό χρώμα. Τέλεια ιδέα;

Άντε, έλα στην gallery να δεις αυτά που σου προτείνω!

Cover photo: @betina_goldstein