Your insta-questions: Extensions βλεφαρίδων ή lash lift; Ποιο να διαλέξω από τα δύο;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Your insta-questions: Extensions βλεφαρίδων ή lash lift; Ποιο να διαλέξω από τα δύο;

Μία εύλογη ερώτηση που έχει πολύ απλή απάντηση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η καραντίνα πλησιάζει στο τέλος της γιατί παράλληλα, πλησιάζουν και οι γιορτές. Θα είναι πολύ διαφορετικές φέτος, το ξέρουμε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. και κομμωτήριο θα πάμε και τα νύχια μας θα φτιάξουμε και πολλές μας έχουν ρωτήσει για τα extensions βλεφαρίδων και το lash lift. Είναι η extra glam περιποίηση που ίσως σκέφτεσαι να κάνεις μετά την άρση του lockdown για τις γιορτές και όχι μόνο. Έχει δημιουργηθεί λοιπόν ένα δίλημμα και θα το λύσουμε ευθύς αμέσως…

aisthitikosyour instagram questions extensions vs lash lif

Ας αρχίσουμε με το τι περιλαμβάνει η κάθε περιποίηση. Τα extensions είναι μικροσκοπικές τούφες που κολλούν επάνω στις δικές σου βλεφαρίδες, στη βάση τους και τις κάνουν να δείχνουν πλούσιες και εντυπωσιακές. Ναι, η παρατεταμένη χρήση τους εξασθενεί τις βλεφαρίδες σου αλλά δεν θα τις φορέσεις αλλεπάλληλες φορές τώρα, θα τις βάλεις για τις γιορτές. Επίσης, τα extensions θέλουν προσοχή στο ντεμακιγιάζ και την περιποίηση. Τα προϊόντα που περιέχουν έλαια αποδομούν την κόλλα συνεπώς, για να τα έχεις περισσότερο πρέπει να προσέχεις την περιποίησή σου και τι βάζεις στα μάτια σου.

lash extensions

Το lash lift είναι πιο απλό και το αποτέλεσμά του πολύ πιο διακριτικό. Με μία ειδική τεχνική οι βλεφαρίδες σου αποκτούν έντονη καμπύλη και αν το επιλέξεις, λίγο πιο έντονο χρώμα. Τίποτα ξένο δεν κολλά στο μάτι σου αλλά η μάσκαρα που χρησιμοποιείς, ακόμα και η πιο απλή δουλεύει υπερωρίες επάνω στις ήδη γυριστές σου βλεφαρίδες. Με το lash lift δεν επιβαρύνεις μακροπρόθεσμα τις βλεφαρίδες σου ούτε πρέπει να προσέχεις στην περιποίησή σου όμως… Αν έχεις πολύ μικρές βλεφαρίδες η διαφορά που θα παρατηρήσεις θα είναι μικρή.

lash lift

Έχουμε λοιπόν μία διαδικασία με εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέλει προσοχή και μία με λιγότερο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που δεν θέλει προσοχή. Η επιλογή στο τέλος είναι δική σου αλλά, αν με ρωτάς, θα σου πρότεινα να βάλεις extensions aν οι δικές σου βλεφαρίδες είναι πολύ μικρές, ρίχτο έξω! Αν πάλι είναι κανονικές οι βλεφαρίδες σου, κάνε ένα lash lift και παίξε με το μακιγιάζ. Κάνε αυτό που θα σε κάνει πιο χαρούμενη, το χρειάζεσαι μετά την καραντίνα και μέσα στις γιορτές. Ακόμα και αν έχεις τεράστιες φυσικές βλεφαρίδες βάλε και extensions! Δεν υπάρχουν κανόνες όταν κάνεις κάτι με μέτρο.

Διάβασε ακόμα: Όλα για τις βλεφαρίδες! 10 tips και 10 προϊόντα για να αποκτήσεις τις βλεφαρίδες των ονείρων σου