Έχεις δει πώς αφαιρούνται οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Πρέπει να το δεις…

Έχεις δει πώς αφαιρούνται οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Πρέπει να το δεις…

Είναι περίεργα απολαυστικό

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν πολύ, ΠΟΛΥ φανατικό κοινό και ευνόητους λόγους. Το να ξυπνάς περιποιημένη κάθε πρωί δεν είναι και λίγο! Το θέμα λοιπόν των extensions βλεφαρίδων το έχουμε καλύψει εκτενώς. Έχουμε μιλήσει για το ρίσκο των αλλεπάλληλων εφαρμογών, τι μπορεί να κάνει στις δικές σου βλεφαρίδες, πώς πρέπει να τις περιποιείσαι… Γενικά τα έχουμε πει όλα εκτός από ένα πράγμα: Το πώς αφαιρούνται.

Όπως ήδη ξέρεις, οι ψεύτικες βλεφαρίδες παραμένουν αναλλοίωτες για μερικές εβδομάδες και μετά ξεκινούν να πέφτουν. Σε αυτό το σημείο, είτε πηγαίνεις για αφαίρεση είτε πηγαίνεις για γέμισμα. Είτε λοιπόν θα τις βγάλεις τελείως ή θα ανανεώσεις τις τούφες ή τις τρίχες που έχουν πέσει. Κατά τη γνώμη μας εδώ στο queen.gr, είναι πάντα καλύτερα να μην κάνεις γέμισμα αλλά ολική αφαίρεση και διάλειμμα για να αφήσεις τις δικές σου βλεφαρίδες (και τα μάτια σου) να ξεκουραστούν. Σχετικά με την αφαίρεση τώρα….

Isola Marras bbt S15 025

Όχι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαβάσεις πώς θα τις αφαιρέσεις μόνη σου σε αυτό το άρθρο. Δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι καν σαν επιλογή. Εκτός του ότι μπορεί να προκαλέσεις ανεπανόρθωτη ζημιά στις δικές σου βλεφαρίδες, μιλάμε για τα μάτια σου και με αυτό δεν παίζουμε ούτε κάνουμε πειράματα και τσιγγουνιές. Η αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων λοιπόν δεν είναι πολύπλοκη ούτε και ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Διαρκεί 15-20 λεπτά και μέσα σε αυτό το χρόνο, οι ειδικοί εφαρμόζουν μία ειδική κρέμα ή gel που διασπά την κόλλα που κρατά τις βλεφαρίδες στη θέση τους. Έπειτα, με ένα ειδικό εργαλείο τραβούν τις πολύ μακριές, ψεύτικες τρίχες οι οποίες γλιστρούν πανεύκολα χωρίς να τραυματίσουν το μάτι ή τις δικές σου βλεφαρίδες. Να δες…


https://www.instagram.com/tv/B8ZEfcspyED/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πόσο απολαυστικό ήταν αυτό το video; Δεν ξέρουμε γιατί αλλά βρίσκουμε την αφαίρεση των βλεφαρίδων σχεδόν μαγευτική. Θέλαμε όμως να δεις αυτό το video όχι μόνο για να το απολαύσεις αλλά για να δεις πώς είναι οι πραγματικές βλεφαρίδες μετά την αφαίρεση. Η φθορά είναι αναπόφευκτη και μερικές φορές μόνιμη. Ενώ λοιπόν το να βάλεις βλεφαρίδες για μία special περίσταση είναι σούπερ Ok, ο εθισμός και οι συνεχείς εφαρμογές δεν είναι καθόλου Ok #foodforthought.

Διάβασε ακόμα: Hello Spring! Οι πιο διασκεδαστικοί τρόποι για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου αυτή την Άνοιξη