Η SYMMETRIA έχει ό,τι χρειάζεσαι για την ομορφιά σου και όχι μόνο

Η SYMMETRIA έχει ό,τι χρειάζεσαι για την ομορφιά σου και όχι μόνο

Αν υπάρχει ένα όνομα που παραπέμπει στην ομορφιά, αυτό είναι η SYMMETRIA. Όχι μόνο γιατί η συμμετρία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έννοια της ομορφιάς, αλλά και επειδή η SYMMETRIA παρέχει τα τελευταία 17 χρόνια τις πιο πρωτοποριακές θεραπείες για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Εικόνα2

Δεν είναι τυχαίο ότι η SYMMETRIA αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους, που εδώ και χρόνια την εμπιστεύονται και την επιλέγουν για τις λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, όπως πρεσβεύει και η φιλοσοφία της: “Minimum Intervention, Maximum EffectTM”.

Εικόνα3

Ανάμεσά τους πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες και όχι μόνο, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου, η Τζένη Μπότση, η Ναταλία Γερμανού, η Σοφία Παυλίδου, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Σόλων Τσούνης, για να αναφέρουμε μερικούς από αυτούς που βλέπουμε να ανεβάζουν posts στο Instagram από τις επισκέψεις τους στη SYMMETRIA.

Εικόνα4

Τι νέο προτείνει η SYMMETRIA;

Εικόνα5
  1. Online συνεδρίες και 3D απεικονίσεις του προσώπου, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου, ώστε να κάνεις έναν ολοκληρωμένο έλεγχο χωρίς μετακίνηση ή κόστος.
  1. Το σύστημα δερμοανάλυσης VISIA τον πιο επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων του δέρματός σου, προκειμένου να σχεδιαστεί ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο ειδικά για τις ανάγκες του προσώπου σου.
Εικόνα7
  1. Εξατομικευμένα πρωτόκολλα, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σου και δίνουν λύσεις στην αντιγήρανση, την αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος και τη διαχείριση του σωματικού βάρους. Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος μπορείς να επιλέξεις το Same Day Beauty Boost και να πραγματοποιήσεις σε μία μόνο συνεδρία διάρκειας 110’ όλα όσα σε απασχολούν για κάθε τριτημόριο του προσώπου και για την περιοχή του λαιμού.
Εικόνα9
  1. Μελέτη της επίδρασης του γενετικού σου κώδικα στην υγεία και γήρανση, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική. Μία εξειδικευμένη ομάδα γιατρών και διατροφολόγων μελετούν τις επιδράσεις του σύγχρονου lifestyle στην καθημερινότητά μας και το γενετικό μας κώδικα, παράγοντες που καθορίζουν την υγεία, τη μακροζωία και την εικόνα μας. Η ιατρική ομάδα που συντονίζει το project, αφού λάβει ένα εκτενές ιατρικό ιστορικό, καθορίζει με εξειδικευμένες εξετάσεις (Skin DNA, Polygenic Risk Factor, Nutrigenetics, Metabolomics, Oxidative Stress, Food Intolerance, PRS Genetic BMI) τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού και προτείνει λύσεις για καλύτερη υγεία, πιο όμορφο πρόσωπο, πιο υγιές σώμα, ευεξία και μακροημέρευση. Και όλα αυτά γίνονται, επίσης, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείς από το χώρο σου, μέσω πλατφόρμας και 3D απεικόνισης του προσώπου.
Εικόνα10
  1. Ασφάλεια στο χώρο της θεραπείας. Την απαραίτητη ασφάλεια που θέλεις να νιώθεις σε έναν χώρο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς λόγω κορονοϊού. Η SYMMETRIA εφαρμόζει τα SANITIZED PROTOCOLS, μία σειρά μέτρων και κανονισμών υγιεινής, που διασφαλίζουν την υγεία του προσωπικού και των επισκεπτών.
Εικόνα11

6. Ομορφιά στο σπίτι. Η SYMMETRIA συνεργάζεται και διαθέτει τα νέα και περιζήτητα προϊόντα περιποίησης Dr.Age, που εισάγουν μία διαφορετική προσέγγιση στην ομορφιά. Πρόκειται για ένα καινοτόμο brand, που υιοθετεί εφαρμογές της πλαστικής χειρουργικής στην περιποίηση του δέρματος και αντιμετωπίζει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου με ειδικά σχεδιασμένα υπερστοχευμένα προϊόντα.


Η SYMMETRIA γιορτάζει 17 επιτυχημένα χρόνια και σας κάνει δώρο ένα voucher αξίας €170 για κάθε αγορά €400, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε πραγματοποιώντας τις θεραπείες της επιλογής σας. Η προσφορά ισχύει ως τις 30 Νοεμβρίου και η εξαργύρωση μπορεί να γίνει από τις 10 Ιανουαρίου ως τις 30 Ιουνίου 2022.