Galesyn® Anti Hair Loss Solutions: ο νέος σου σύμμαχος στη μάχη κατά της τριχόπτωσης

Galesyn® Anti Hair Loss Solutions: ο νέος σου σύμμαχος στη μάχη κατά της τριχόπτωσης

Τα πλούσια και δυνατά μαλλιά από την αρχαιότητα έως και σήμερα θεωρούνται σύμβολο ομορφιάς και θηλυκότητας.

Όποιο και να είναι το στυλ σου τα πυκνά και υγιή μαλλιά το αναβαθμίζουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Γι’ αυτό και όταν βλέπεις περισσότερες από το συνηθισμένο τρίχες στη βούρτσα σου, στο σιφώνι ή στο μαξιλάρι, είναι λογικό να αγχώνεσαι. Οι λόγοι που μπορεί να εμφανιστεί η τριχόπτωση είναι διάφοροι, από το στρες μέχρι και παθολογικές καταστάσεις. Μην τα χάνεις όμως! Η σειρά Galesyn® Anti Hair Loss Solutions είναι εδώ για να προλάβεις και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την εποχική ή χρόνια τριχόπτωση.

shamppoo

Ξεκινάς την περιποίηση απολαμβάνοντας τον πλούσιο αφρό και το ευχάριστο άρωμα του σαμπουάν Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo, που ενδυναμώνει τις τρίχες συμβάλλοντας στη μείωση της τριχόπτωσης. Περιέχει έξι φυτικά εκχυλίσματα και σύμπλεγμα επτά βιταμινών που αποδεδειγμένα ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών, ενδυναμώνουν τους θύλακες και συµβάλλουν στην προστασία των τριχών απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, το οξειδωτικό stress και τη γήρανση. Η καινοτόμα σύνθεσή του είναι εµπλουτισµένη με θρεπτικά συστατικά και ενυδατικούς παράγοντες που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά, προσθέτουν λάμψη και ευκολία στο χτένισμα, και βοηθούν στην αναδόμηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι parabens free & sulfates free (κατάλληλο για εσένα που έχεις κάνει θεραπεία κερατίνης!).

lotion

Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, εφαρμόζεις τη Galesyn® Anti Hair Loss Lotion ψεκάζοντας απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν κολλάει και δεν λαδώνει τα μαλλιά. Περιέχει το καινοτόμο δραστικό συστατικό Capixyl™ , το οποίο στοχεύει στις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης, χαρίζοντας πιο δυνατά, πυκνά και υγιή μαλλιά. Περιέχει επίσης φυτικά εκχυλίσματα και πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα που ενισχύουν την τριχοφυΐα, ενδυναμώνουν και θρέφουν το τριχωτό και προστατεύουν από τη φθορά. Χρησιμοποίησέ την τρεις φορές την εβδομάδα και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε τρεις μόνο μήνες!

Τα προϊόντα Galesyn® Anti Hair Loss Solutions είναι κατάλληλα για γυναίκες και άνδρες. Βρες τα στο κοντινότερό σου φαρμακείο!