Bye brunette: Η Kendall Jenner με κόκκινα μαλλιά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Μαρία Ροδίτη
Bye brunette: Η Kendall Jenner με κόκκινα μαλλιά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα του Οίκου Prada με ανανεωμένο hair look.

Δεν υπάρχει χρώμα μαλλιών που να μην έχει δοκιμάσει η Kendall Jenner! Το φυσικό της είναι το καστανό και την έχουμε δει αρκετές φορές με αυτό, με σκούρο καστανό προς μαύρο έχει υπάρξει, κατάξανθη την έχουμε δει, αλλά και με πράσινα μαλλιά… Τι έλειπε από τη «συλλογή» της; Το κόκκινο χρώμα μαλλιών!

Ε, λοιπόν, το 26χρονο supermodel έχει τώρα πια κόκκινα μαλλιά και η αποκάλυψη έγινε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

milktea4

To milk tea hair color trend είναι super hot το 2022 – Έγινε ήδη viral στο Instagram

Κοκκινομάλλα η Kendall Jenner

Στην πασαρέλα του Οίκου Prada, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023 περπάτησε η Kendall Jenner.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο catwalk φορώντας μπεζ φούστα, με puffer jacket σε σκούρο μπλε και πούπουλα. Τα κόκκινα μαλλιά της, ωστόσο, τα οποία ήταν πιασμένα σε έναν ιδιαίτερο κότσο, ξεχώρισαν και τράβηξαν όλα τα βλέμματα.


https://www.instagram.com/p/CaZ5P-7uk9L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χθες στην Prada! Μα τι τιμή. Ευχαριστώ ένα εκατομμύριο φορές», έγραψε η Kendall Jenner σε video από την πασαρέλα, που έκανε post στο Instagram της.



Τα κόκκινα μαλλιά συνεχίζουν… δυναμικά

Από την αρχή του 2021 τα κόκκινα μαλλιά άρχισαν να κάνουν buzz στον κόσμο της ομορφιάς. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό χρώμα στην παλέτα με τις αποχρώσεις μαλλιών, που θέλει τόλμη για πολλές γυναίκες να το δοκιμάσουν.


https://www.instagram.com/p/CTyE4dqLlO2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gigi Hadid έκανε την αρχή τον Μάρτιο του 2021 και έγινε ginger girl, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους έβαψε πολύ σκούρα κόκκινα τα μαλλιά της. Τώρα, σειρά πήρε η Kendall Jenner… Ποια θα είναι άραγε η επόμενη; Μήπως εσύ;

Μέχρι να αποφασίσες, check την gallery και θυμήσουν την Kendall Jenner με όλες τις αποχρώσεις μαλλιών που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ