Critics Choice Awards 2022: Τα beauty looks της λαμπερής βραδιάς

Critics Choice Awards 2022: Τα beauty looks της λαμπερής βραδιάς

Μπορεί να αναβλήθηκαν αρχικά, αλλά τα Critic’s Choice Awards έγιναν και οι εμφανίσεις των star άξιζαν την αναμονή. Δες τις όλες εδώ και διάλεξε την αγαπημένη σου.

Η σεζόν των βραβείων μοιάζει να έχει αποκτήσει καλό ρυθμό και, μετά από μια μικρή αναβολή, τα Critic’s Choice Awards 2022 έγιναν επιτέλους. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και οι παρουσίες που είδαμε δεν μας απογοήτευσαν καθόλου!

H makeup artist της Carey Mulligan, Emma White Turle, μας μίλησε για το look της στα SAG Awards

Stars όπως η HoYeon Jung, η Selena Gomez και πολλές ακόμα, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στο Fairmont Century Plaza Hotel στο Λος Άντζελες με υπέροχα outfits και μαγευτικά beauty looks ενώ εμείς παρακολουθούσαμε από την άλλη μεριά του κόσμου με τα πρόσωπά μας κολλημένα στις οθόνες των υπολογιστών μας.

H makeup artist της Emma Corrin μας μίλησε για το μακιγιάζ της στα Critic’s Choice Awards

Από τα φωτεινά κόκκινα χείλη της της Elle Fanning μέχρι το dreamy μακιγιάζ της Kristen Stewart, τα glam beauty moments ήταν πολλά και μας γέμισαν έμπνευση, κάνοντας αυτή τη Δευτέρα λίγο πιο όμορφη και υποφερτή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η Fiona Stiles μας μίλησε για το μακιγιάζ της Lily Collins στις Χρυσές Σφαίρες

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις εμφανίσεις που μας άρεσαν περισσότερο και σε καλούμε να φτιάξεις έναν ακόμα καφέ και να χαζέψεις τα graphic eyeliners, τα dramatic smoky looks και τα καλοχτενισμένα μαλλιά των αγαπημένων μας ηθοποιών του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Mary Greenwell: Η makeup artist της Cate Blanchett μας μίλησε για το μακιγιάζ της στα SAG Awards