64α Βραβεία Grammy: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

64α Βραβεία Grammy: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής ολοκληρώθηκε, και οι καλλιτέχνες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί δεν μας απογοήτευσαν!

Τα βραβεία Grammy είναι τα «Όσκαρ» της μουσικής και το πιο ανατρεπτικό κόκκινο χαλί της σεζόν των βραβείων. Οι καλλιτέχνες βλέπεις, πειραματίζονται με το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα Outfits τους και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε αν μη τι άλλο ενδιαφέρον. Φέτος ωστόσο, είδαμε πιο low key beauty looks, πράγμα που μας εξέπληξε αλλά μας άρεσε ταυτόχρονα.

Όταν λέμε low key βεβαίως, εννοούμε low key για το κόκκινο χαλί των Grammys όπου το glam δεν έχει όρια, ούτε και έναν μόνο τρόπο έκφρασης. Τιμώντας την… «κληρονομιά» των Grammys που θέλει την ομορφιά να μην έχει όρια υποψήφιοι, παρουσιαστές και απλά καλεσμένοι, πήραν τα ρίσκα τους.

Half-up hairstyle: 10 ιδέες για να κάνεις copy το αγαπημένο hair trend των celebrities

Δεν θα μιλούσαμε άλλωστε για το κόκκινο χαλί των Grammys χωρίς μερικές ανατροπές και τις είδαμε με τη μορφή graphic eye looks όπως αυτό της Megan Thee Stallion και της Doja Cat, και φυσικά δεν μας έλειψαν τα έντονα χείλη όπως αυτά της Dua Lipa και της Halsey. Η βραδιά όμως μας επιφύλασσε και super elegant εμφανίσεις…

Η Paris Hilton, h St. Vincent, η Rachel Zegler και φυσικά η ανεπανάληπτη Lady Gaga, επέλεξαν πολύ αριστοκρατικές –αν όχι safe- εμφανίσεις που έκαναν τη διαφορά και έδωσαν ακόμα περισσότερο χρώμα και diversity στο πιο fun κόκκινο χαλί της χρονιάς. Όσο για τη δική μας αγαπημένη… Ήταν η Hailey Bieber με την υπέροχη κοτσίδα της.

Με ένα scroll παρακάτω μπορείς να δεις τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από την 64η απονομή των βραβείων Grammy και να μας πεις ποια ήταν για εσένα η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς. Enjoy…

Κόκκινο κραγιόν: Πώς θα το φορέσεις κι εσύ σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να κάνεις statement