Half-up hairstyle: 10 ιδέες για να κάνεις copy το αγαπημένο hair trend των celebrities

Μαρία Ροδίτη
Half-up hairstyle: 10 ιδέες για να κάνεις copy το αγαπημένο hair trend των celebrities

Rihanna, Hailey Bieber και Dua Lipa είναι μόνο μερικές από τις stars που επιλέγουν το half up hairstyle στις επίσημες και off-duty εμφανίσεις τους.

Καλό Σαββατοκύριακο, girl! Ο καιρός φαίνεται να είναι τέλειος, ο ήλιος λάμπει κι εσύ δεν έχεις παρά να κανονίσεις ASAP έναν καφέ με τις κολλητές, αλλά και το βραδινό ποτό σου σε κάποιο μπαρ της πόλης. Χτένισμα σκέφτηκες, όμως; Τα πιο hot κορίτσια του Hollywood το τελευταίο διάστημα έχουν αγαπήσει ένα πολύ εύκολο και cool hairstyle: το half-up half-down, δηλαδή τα μαλλιά που είναι πιασμένα μισά κάτω και μισά πάνω.

Μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου - 10 hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

Rihanna, Hailey Bieber και άλλα διάσημα κορίτσια «ψηφίζουν» half up

Η Rihanna αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της έχοντας πιάσει σε half up τα μαλλιά της σε ένα beach wave hairstyle… Και ήταν τόσο όμορφη και cool συνάμα! Κι αν νομίζεις πως το half up προορίζεται μόνο για off duty εμφανίσεις, κάνεις λάθος.


https://www.instagram.com/p/CZaX_vgvwNS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey Bieber το έχει επιλέξει για super glam βραδινή της έξοδο, όπως επίσης και η Sydney Sweeney με τη Hoyeon Jung έκαναν μισά πάνω μισά κάτω τα μαλλιά τους και φόρεσαν ρούχα που είναι… η επιτομή της κομψότητας. Στην παρακάτω gallery θα τις δεις αναλυτικά για να καταλάβεις τι σου λέω.

Πώς θα κάνεις half up hairstyle

Πριν πιάσεις τα μαλλιά σου σε half up θα πρέπει να σκεφτείς πώς θέλεις αυτά να είναι. Θέλεις ένα χτένισμα με ολόισια μαλλιά, με χαλαρούς κυματισμούς ή έντονες μπούκλες; Αφού αποφασίσεις, θα ξεκινήσεις να φτιάχνεις το χτένισμά σου έχοντας πρωτίστως ψεκάσει με σπρέι θερμοπροστασίας τα μαλλιά σου.



Στη συνέχεια, θα τα χωρίσεις στη μέση – θα τα πιάσεις δηλαδή μισά μισά- είτε κάνοντας μια αλογοουρά, είτε έναν κότσο. Και… να το το half up hairstyle σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ