Sephora LOVES Mykonos

Sephora LOVES Mykonos

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Sephora στη Μύκονο.

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Απριλίου, τα επίσημα εγκαίνια του νέου, αποκλειστικού καταστήματος της Sephora στo νησί της Μυκόνου.

Με ανοιξιάτικη διάθεση, η Sephora υποδέχθηκε στο πρώτο κάλεσμα της σεζόν, δεκάδες καλεσμένους από την τοπική κοινωνία της Μυκόνου, όπως τον Δήμαρχο Μυκόνου, κο. Κωνσταντίνο Κουκά, τη Βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ, κα. Κατερίνα Μονογυιού καθώς και πολλούς επιφανείς επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής φιλοξενίας, της εστίασης και της μόδας που δραστηριοποιούνται στο κορυφαίο νησί των Κυκλάδων.

Το νέο κατάστημα της Sephora βρίσκεται στα Ματογιάννια, στην οδό Ματθαίου Ανδρονίκου 8, σε ένα παραδοσιακό κτίριο στην καρδιά της Χώρας, το οποίο ανακαινίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο φροντίζοντας να διατηρηθεί ο σεβασμός στην τοπική αρχιτεκτονική παράδοση. Το Sephora Mykonos έχει σχεδιαστεί από την αρχή αναδεικνύοντας τον χώρο σε έναν «Υπέρτατο προορισμό της ομορφιάς», ο οποίος προσφέρει μια ποικιλία εμβληματικών, best seller κορυφαίων και αποκλειστικών προϊόντων, όπως Sephora Collection, Olaplex, Benefit, Ordinary, Too Faced, Fenty, La Prairie, Dior, Lancôme, Estee Lauder και άλλων επώνυμων και αποκλειστικών brands, με την σφραγίδα μίας από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες αλυσίδες στον κόσμο.

1652096239143-981379515-13.jpg

Το έμπειρο προσωπικό της Sephora υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες συλλογές αρωμάτων, makeup, skincare, haircare, sun care, body care και να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις finger food, τις οποίες συνόδευσαν με δροσερό αφρώδες κρασί Bianco Nero στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ενώ ένα μοναδικό δώρο σε συνεργασία με την Dior τους ανέμενε κατά την έξοδό τους.

Την εξαιρετική εκδήλωση επιμελήθηκε η εταιρεία επικοινωνίας Else Agency Sophisticated Media Lab.