Hey party girl! H τέλεια beauty συλλογή υπάρχει και είναι εμπνευσμένη από τα summer music festivals

Hey party girl! H τέλεια beauty συλλογή υπάρχει και είναι εμπνευσμένη από τα summer music festivals

Αν έψαχνες ένα beauty kit που θα περιέχει όλη τη λάμψη και το χρώμα του καλοκαιριού, έχουμε 4 λέξεις για εσένα: KIKO MILANO Festival Glow! Διάβασε και θα καταλάβεις!

Το καλοκαίρι σημαίνει μαύρισμα και ξεγνοιασιά, καυτές ημέρες και ακόμα πιο καυτές νύχτες, άρωμα καρύδας και δυνατή μουσική, που σε κάνει να ξεχνάς ακόμα και την αντίστροφη μέτρηση ως τις διακοπές σου. Αυτό είναι για εμάς το καλοκαίρι, λουσμένο στο χρώμα και την θετική διάθεση, και -σε περίπτωση που ακόμα δεν το έχεις καταλάβει- είναι ήδη εδώ.

Η θερμοκρασία μόνο θα ανεβαίνει στο εξής, τα ρούχα θα γίνονται πιο ελαφριά και το μακιγιάζ πιο απαιτητικό. Θα χρειαστείς προστασία και χρώμα για τις καλοκαιρινές σου ημέρες, λάμψη και glam για τα summer nights. Το νεσεσέρ σου έχει ανάγκη από ένα update και δεν είναι παράλογο το ότι ψάχνεις (και εμείς μαζί σου) το τέλειο beauty kit, που θα συνοδεύσει κάθε summer party στιγμή σου. Μην ψάχνεις όμως άλλο, δεν θα είμασταν το beauty department που αγαπάς, αν δεν είχαμε ήδη βρει αυτό το kit!

Η αναζήτησή μας για τα προϊόντα που θα γεμίσουν χρώμα το καλοκαίρι μας, ξεκίνησε και -μοιραία- τελείωσε στο website της λατρεμένης μας KIKO MILANO. Βλέπεις, το αγαπημένο μας brand, δημιουργεί, κάθε σεζόν, limited edition συλλογές που κλείνουν μέσα τους όλη τη λάμψη και τον αισθησιασμό του καλοκαιριού. Ακριβώς αυτό έκανε και φέτος, και αντλώντας έμπνευση από τα summer music festivals, δημιούργησε την KIKO MILANO Festival Glow. Είναι μία συλλογή που συνδυάζει τα γήινα και τα έντονα χρώματα μοναδικά, δημιουργώντας αντιθέσεις -όπως ακριβώς το καλοκαίρι. Γεμάτη μεταλλικά φινιρίσματα είναι η συλλογή που θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι ετοιμάζεσαι για το Coachella και περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστείς για να γίνεις η Queenette της κάθε ημέρας και νύχτας. Τι περιλαμβάνει; We thought you’d never ask…

But first skincare

Η περιποίηση και η προστασία της επιδερμίδας σου είναι το πρώτο βήμα πριν το μακιγιάζ, είτε πρόκειται να βόλτα στα μαγαζιά, είτε ετοιμάζεσαι για τη δεύτερη μέρα του Coachella. Γι’ αυτό η περιποίησή σου θα ξεκινήσει με το Perfecting Face Fluid SPF 50 UVA. Είναι ένα ανάλαφρο αντηλιακό προσώπου που προστατεύει ενώ δημιουργεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου. Έπειτα, το Crystal Lip Balm SPF 50 UVA αναλαμβάνει να χαρίσει απαλότητα και προστασία, ώστε να φορέσεις άψογα όλα τα χρώματα του καλοκαιριού στα χείλη σου.

image004.jpg

Extra tip: Φόρα το face fluid και το lip balm σου πριν ξεκινήσεις το hairstyling, ώστε να τους δώσεις χρόνο να κάνουν τα «μαγικά τους».

Perfect summer skin

Το επόμενο βήμα είναι αυτό του foundation. Όλες θέλουμε το τέλειο καλοκαιρινό δέρμα, που μοιάζει σα να μη φοράμε τίποτα και με το Fresh Feel Foundation SPF 30 θα έχεις ακριβώς αυτό. Είναι ένα foundation μακράς διάρκειας που καλύπτει φυσικά όλα όσα θέλεις να καμουφλάρεις, χωρίς όμως να επιβαρύνει την επιδερμίδα σου. Συνδύασέ το με το Powder Foundation SPF 50 για να σταθεροποιήσεις την τέλεια βάση που δημιούργησες και μην ξεχάσεις να το βάλεις στην τσάντα σου για touch ups!

image006.jpg

Extra tip: Χρησιμοποίησε το πρακτικό Double Ended Face Brush για να εφαρμόζεις το foundation σου και να δημιουργήσεις έναν πραγματικά άψογο «καμβά» για κάθε summer makeup, πρωινό ή βραδινό.

Your summer glow

Τι είναι αυτό που συμβαίνει στην επιδερμίδα μας το καλοκαίρι; Μαυρίζει και αποκτά ροδαλό χρώμα όταν δέχεται τα φιλιά του ήλιου! Αυτή την καλοκαιρινή λάμψη (και ακόμα παραπάνω) μπορείς να μιμηθείς πριν ακόμα πας στην παραλία ξεκινώντας με το 3D Blush, το φίνο ρουζ που θα σου χαρίσει ζωντάνια και χρώμα υγείας με μία πινελιά. Έπειτα, με το Baked Bronzer μπορείς να δώσεις στο πρόσωπό σου το εφέ του ήλιου, εφαρμόζοντάς το στα σημεία που μαυρίζεις φυσικά (μέτωπο, μύτη, πιγούνι και κροτάφους). Είναι το ιδανικό bronzer όποια και αν είναι η απόχρωση της επιδερμίδας σου.

image008.jpg

Απογείωσε το summer glow σου, τοποθετώντας στρατηγικά το Baked Highlighter στα σημεία που θέλεις να αποκτήσουν λάμψη καλοκαιριού. Είναι το ιδανικό highlighter για πρωινές εμφανίσεις γεμάτες λάμψη και όχι γυαλάδα. Για τις βραδινές σου εμφανίσεις, το Golden Star Cushion Highlighter είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Έχει μαλακό cushion απλικατέρ και πρακτική συσκευασία, για εφαρμογή ακριβείας στο σπίτι ή και στη συναυλία (ή όπου περνάς το βράδυ σου).

image010.jpg

Extra tip: Για το απόλυτο ηλιοκαμένο look, πέρνα το 3D Blush σου μόνο από τη ράχη της μύτης σου. Έτσι θα μοιάζεις σα να έκατσες λίγο παραπάνω στον ήλιο, so hot!

Mesmer-Eyes

Σαγηνευτικό βλέμμα, ύφος που μαγνητίζει, ένταση και λάμψη! Τι άλλο θέλεις από το καλοκαιρινό σου eye look; Όλα αυτά μπορεί να σου τα χαρίσει η πιο πρακτική παλέτα σκιών, που θα τελειώσεις πριν ακόμα έρθει η ώρα να φτιάξεις βαλίτσες για διακοπές. Μιλάμε φυσικά για την Back On Stage Eyeshadow Palette, με τους μεταλλικούς τόνους της που θα δώσουν τον ρυθμό για τις πιο fun πρωινές εμφανίσεις. Για να μετατρέψεις το μακιγιάζ σου από λαμπερό πρωινό, σε glam βραδινό όμως, δεν έχεις παρά να προσθέσεις λίγη από τη Metallic Loose Eyeshadow στο κέντρο του βλεφάρου σου. Χαρίζει λάμψη πολλών watt και ένταση στο μακιγιάζ.

image012.jpg

Έπειτα, αν είσαι rock n’ roll gal, μπορείς να δώσεις smoky metal αποτέλεσμα και ένταση στο βλέμμα σου με το Long Lasting Eyeliner & Kajal. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο clean cut και graphic, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Waterproof Eye Marker για να τραβήξεις γραμμές ακριβείας… και όλα τα βλέμματα.

image014.jpg

Ό, τι και αν επιλέξεις, φυσικά θα το συνδυάσεις με την απόλυτη μάσκαρα του καλοκαιρινού: Τη Volume & Care Mascara που χαρίζει μήκος, όγκο και απίθανα μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες σου. Όσο για τα φρύδια… Θα τα σχηματίσεις και θα τα γεμίσεις με το Water Resistant Eyebrow Definer και θα ξεχάσεις τι θα πει ρετους, trust us, είναι το πιο σταθερό μολύβι για τα φρύδια που δεν θα σε προδώσει ότι και αν κάνεις party girl!

Extra tip: Αν θέλεις περισσότερη λάμψη και μια διακριτική νότα χρυσού glitter, ψέκασε μία φορά με το Keep Shining Make Up Fixer αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, και θα μας θυμηθείς.

Summer Kisses

Είτε προτιμάς τα βελούδινα και ματ χρώματα, είτε θέλεις κάτι creamy και αισθησιακό, η KIKO MILANO Festival Glow συλλογή, έχει το προϊόν για τα χείλη που ονειρεύεσαι. Για velvet matte αποτέλεσμα, θα επιλέξεις το No Transfer Lipstick. Έχει υψηλή απόδοση και απίστευτα σταθερό φινίρισμα. Για satin creamy αποτέλεσμα, το Make Me Queen Lipstick (με το τέλειο όνομα) είναι αυτό που θα επιλέξεις. Και τα δύο συνδυάζονται τέλεια με το Waterproof Lip Liner, το μολύβι που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις και θα σου χαρίσει το πιο άψογα σχηματισμένο lip look.

image015.jpg

Extra tip: Αν μας ρωτάς, το καλοκαίρι θέλει πολυτέλεια και γlam και μπορείς να τη χαρίσεις στα χείλη σου με ένα πέρασμα του Precious Lipgloss. Περιέχει νιφάδες χρυσού και πάει με όλα τα κραγιόν σου #justsayin

image017.jpg

Nail it every time

Τα νύχια σου είναι σαν τα αξεσουάρ που επιλέγεις για το outfit σου, δεν γίνεται να μην τα φροντίσεις και να μην τους χαρίσεις καλοκαιρινό χρώμα. Δύο στρώσεις από το Nail Lacquer της συλλογής θα σου χαρίσουν έντονο χρώμα και ομοιόμορφο φινίρισμα, ενώ μόλις μία στρώση από το Sparkle Top Coat θα τους χαρίσει λάμψη.

image019.jpg

Extra tip: Χρησιμοποίησε το Sparkle Topcoat και πάνω από τα nail art σου για επιπλέον λάμψη και glam!

Final Touches

Πρέπει να το παραδεχτούμε, το καλοκαίρι θέλουμε κάτι παραπάνω, κάτι πιο wild και μπορούμε να το έχουμε με τα Wild & Free Body Tattoos. Ναι, η συλλογή KIKO MILANO Festival Glow, περιλαμβάνει προσωρινά tattoos που μπορείς να φορέσεις στα χέρια, τους ώμους, την πλάτη ή όποιο σημείο του σώματός σου επιλέξεις. Αφαιρούνται πανεύκολα και είναι super cute!

Εναλλακτικά, αν θέλεις καυτή λάμψη σε όλο το σώμα, μπορείς να φορέσεις το Shine Bright Body Fluid στους ώμους, την κλείδα ακόμα και στα γόνατά σου. Πρόκειται για μία κρέμα σώματος με μοναδικό, περλένιο φινίρισμα που θα σου χαρίσει sexy λάμψη χωρίς να λερώσει τα ρούχα σου.

Extra tip: Αν θέλεις tattoos αλλά και λάμψη, φρόντισε να έχει στεγνώσει πολύ καλά το body fluid σου πριν εφαρμόσεις τα body tattoos σου.

Όλη η συλλογή KIKO MILANO Festival Glow είναι διαθέσιμη online αλλά και σε φυσικά καταστήματα από τις 6 Ιουνίου και θα σου προτείναμε να μην χάσεις καιρό και να κάνεις την παραγγελία σου άμεσα, γιατί προβλέπεται να εξαντλείται από την πρώτη ημέρα κιόλας!

Καλό καλοκαίρι Queenette!