Thé des Vignes: Το πιο αισθησιακό άρωμα των Fresh Fragrances από την Caudalie

Thé des Vignes: Το πιο αισθησιακό άρωμα των Fresh Fragrances από την Caudalie

Ένας φίνος συνδυασμός από λουλουδένιες και σαγηνευτικές νότες.

Η Mathilde Thomas αναζητούσε μια μυρωδιά τόσο αισθησιακή και θεϊκή όσο και η ώρα του δειλινού. Ένα άρωμα που θα θύμιζε τη σαγηνευτική απαλότητα του φλοιού του σταφυλιού όταν γίνεται βελούδινο, τόσο ελκυστικό όσο το πορφυρό όταν χάνεται μέσα στο ροζ, τόσο γλυκό όσο οι μέλισσες όταν φτιάχνουν το λαμπερό τους μέλι στον μίσχο κάθε ρόγας.

Κάτι που να έχει και αθωότητα… Έτσι, ο σπουδαίος αρωματοποιός Jacques Cavalier διάλεξε ως κεντρικό θέμα τον μόσχο. Ένα σύννεφο από πούδρα, ένα λικέρ από τζίντζερ, ένα έγχυμα από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, ένα χάδι που απλώνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

undefined

Από τα 5 αρώματα της συλλογής, η Fresh Fragrance Thé Des Vignes είναι αναμφίβολα η πιο λάγνα και η πιο αινιγματική. Είναι το άρωμα για το βράδυ, το άρωμα για τις επίσημες περιστάσεις, που το φοράμε για αυτόν που θέλουμε να γοητεύσουμε, για αυτόν που θέλουμε να κρατήσουμε σφιχτά πάνω μας…

Mια νέα συσκευασία και μια ολοένα και πιο φυσική σύνθεση

Η σύνθεση της Fresh Fragrance Thé des Vignes γίνεται ολοένα και πιο φυσική, η βάση της είναι το οινόπνευμα από σιτάρι, δεν περιέχει PEG και σιλικόνες και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Caudalie_TDV_Fresh_Fragrance.jpg

Tip: Για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος Thé des Vignes, μετά το ντους χρησιμοποιήστε την Hyaluronic Nourishing Body Lotion.

Η συλλογή των Fresh Fragrances:

Κάθε Fresh Fragrance, δημιουργία σπουδαίων αρωματοποιών, μας προσκαλεί σε ένα οσφρητικό ταξίδι στην καρδιά των αμπελώνων σε διάφορες στιγμές της ημέρας.

FRAGRANCES.JPG