Νέο Pom Pon Intensive Skincare: Εντατική φροντίδα & µοναδική αίσθηση πολυτέλειαc, µε µία µόνο κίνηση

Νέο Pom Pon Intensive Skincare: Εντατική φροντίδα & µοναδική αίσθηση πολυτέλειαc, µε µία µόνο κίνηση

Τα Pom Pon, η Νο1 σειρά υγρών µαντηλιών ντεµακιγιάζ στην Ελλάδα, φέρνουν για µία ακόµα φορά την εξέλιξη στο ντεµακιγιάζ.

Τα νέα Pom Pon Intensive Skincare διαθέτουν έναν πρωτοποριακό συνδυασµό premium συστατικών µε πολλαπλέc ευεργετικέc ιδιότητεc για το δέρµα:

Φυτικό κολλαγόνο

Το φυτικό κολλαγόνο βοηθά στην επιβράδυνση τηc γήρανσηc του δέρµατοc, συµβάλλονταc στην αποκατάσταση τηc υγρασίαc τηc επιδερµίδαc και χαρίζοντάc τηc νεανική λάµψη.

Χρυσόc

Πολύτιµο συστατικό για την επιδερµίδα, αφού εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη: ενυδάτωση, σύσφιξη, µείωση των λεπτών γραµµών και ρυτίδων, ενώ συµβάλλει στην προστασία τηc επιδερµίδαc από τιc ελεύθερεc ρίζεc.

Έτσι, χάρη στη µοναδικά πλούσια σύνθεσή τουc, τα νέα υγρά µαντήλια ντεµακιγιάζ

Pom Pon Intensive Skincare…

  • Αποµακρύνουν αποτελεσµατικά, µε µία µόνο κίνηση, σκόνη και µακιγιάζ από το πρόσωπο και τον λαιµό, αφήνονταc µία βελούδινη αίσθηση.
  • Ενυδατώνουν, αναζωογονούν και θρέφουν την επιδερµίδα, χαρίζοντάc τηc νεανική λάµψη.
  • Προσφέρουν εντατική φροντίδα σε ώριµεc επιδερµίδεc, καθώc και σε δέρµατα που έχουν ανάγκη από εντατική ενυδάτωση και θρέψη.
  • ∆ηµιουργούν µία νότα φυσικήc πολυτέλειαc στο καθηµερινό ντεµακιγιάζ!

∆οκιµάστε κι εσείc τα νέα υγρά µαντήλια ντεµακιγιάζ Pom Pon Intensive Skincare και ανακαλύψτε µία µοναδική εµπειρία περιποίησηc!