Η «σειρά» που έκλεψε την παράσταση στα «Made in Greece awards

Η «σειρά» που έκλεψε την παράσταση στα «Made in Greece awards

Η σειρά «Wake up», ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

Νέα σπουδαία διάκριση για την DUST+CREAM, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και λιανικής πώλησης καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς με 88 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στη λαμπερή διοργάνωση «Made in Greece», που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Ζάππειο Μέγαρο, η DUST+CREAM έλαβε το «Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος» με τη μοναδική σειρά μακιγιάζ «Wake up» που περιλαμβάνει 5 κατηγορίες προϊόντων.

Το σύνολο της «Wake up», προσφέρει στις γυναίκες όλα τα προϊόντα, που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μαγικιάζ βάσης, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Η σειρά «Wake up», ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Πρεσβεύει την ανάλαφρη διάθεση, που η κάθε γυναίκα επιθυμεί να δώσει στην επιδερμίδα της από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα προϊόντα της έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν ένα «ανάλαφρο» αποτέλεσμα για καθημερινή χρήση, ενώ η κάλυψή τους, μπορεί και να «χτιστεί» ανάλογα με την επιθυμία του καταναλωτή.

Συγχρόνως, είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας, ενώ όσα έχουν oil free σύνθεση είναι ιδανικά και για λιπαρές επιδερμίδες.

H εταιρεία DUST+CREAM δραστηριοποιείται 10 χρόνια στην αγορά των προσιτών κρεμικών και καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με σαφή προσανατολισμό στη διαρκή καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο πρωτοποριακών προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου & σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα.

#dustandcream #beautyismyplayground

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο www.dustandcream.gr ή στο 2310 689499)