Αντηλιακό με χρώμα ή χωρίς;

Αντηλιακό με χρώμα ή χωρίς;

Τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καθημερινή χρήση αντηλιακού μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των σημαδιών πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από την έκθεση μας στην ηλιακή ακτινοβολία (UVB/UVA/VIS/IR).

Υπεριώδης ακτινοβολία και μπλε φως : τι είναι και πώς μπορεί το καθένα να επηρεάσει το δέρμα σας;

Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) και το ορατό φως αποτελούν μέρος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Η υπεριώδης ακτινοβολία αποτελείται από τρία διαφορετικά μήκη κύματος: UVA, UVB και UVC. Η UVC απορροφάται από το όζον και δε φτάνει στη γη ενώ οι UVA & UVB φτάνουν στη γη και διεισδύουν στο δέρμα επηρεάζοντας το . Η UVA χωρίζεται σε UVA μακρές (370nm –400nm) και UVA βραχείες (320nm-370nm), και είναι υπεύθυνη για την πρόωρη γήρανση του δέρματος (φωτογήρανση). ΗUVB (290nm-320nm) ευθύνεται για το ερύθημα και τα ηλιακά εγκαύματα. Τόσο η UVA όσο και η UVB ακτινοβολία ευθύνονται για την ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος.

Το ορατό φως εκπέμπεται από τον ήλιο και είναι το τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που μπορεί να γίνει αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι. Το ορατό φως διεισδύει πολύ πιο βαθιά στο δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία και μπορεί επίσης να έχει αρνητικές συνέπειες για το δέρμα σας.

To μπλε φως, που εκπέμπεται από τον ήλιο και αντιστοιχεί στα 400-500nm του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας, έχει αποδειχθεί ότι μέσω οξειδωτικού stress επιδεινώνει τις δυσχρωμίες όπως είναι οι πανάδες και οι κηλίδες. Το μπλε φως που εκπέμπουν οι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές όπως οι οθόνες των υπολογιστών και των κινητών τηλεφώνων, μπορεί να επηρεάσει τα μάτια, δεν έχει αποδειχθεί όμως μέχρι σήμερα να επηρεάζει με κάποιο τρόπο το δέρμα.

Τα αντηλιακά με χρώμα μας προστατεύουν από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και από το μπλε φως ενώ παράλληλα μας προσφέρουν το πλεονέκτημα μιας φυσικής απόχρωσης και λάμψης στο δέρμα μας.

Κάποια αντηλιακά προϊόντα με χρώμα που προσφέρουν ελαφριά, ομοιόμορφη κάλυψη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βελτίωση της όψης του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αντηλιακά με χρώμα σαν βάση για μακιγιάζ, δίνουν μία φυσική λάμψη.. Η ανάλαφρη, ελκυστική υφή που διαθέτουν, τα κάνει ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Τα νέα αντηλιακά προϊόντα της La Roche - Posay Anthelios UVMUNE 400 Tinted Fluid SPF50+ με χρώμα & Anthelios UVMUNE 400 Tinted Hydrating cream SPF50+ με χρώμα παρέχουν:

LRP-2.jpg
  • Πολύ υψηλή ευρέος φάσματος προστασίαUVB/UVA/VIS/IR.
  • Πολύ υψηλή προστασία από τις ULTRA μακρές UVA (380nm-400nm) που είναι υπεύθυνες για τη φωτογήρανση και την ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος.
  • Προστασία των κυττάρων από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου
  • Προστασία από τις βλάβες που προκαλούν η ρύπανση και η υπέρυθρη ακτινοβολία
  • Ενυδάτωση σε βάθος από την πρώτη εφαρμογή
  • Εξαιρετικά ανθεκτική, αόρατη, μη κολλώδη υφή που δεν αφήνει λευκά υπολείμματα και απορροφάται γρήγορα

Τα νέα La Roche - Posay UVMUNE 400 αντηλιακά με χρώμα, είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητη επιδερμίδα γιατί είναι υποαλλεργικά και δοκιμασμένα υπό δερματολογικό έλεγχο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα και σε αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και για όλους τους φωτότυπους.

Η Anthelios UVMUNE 400 Tinted Hydrating cream SPF50+ προσφέρει παραπάνω ενυδάτωση και είναι αποθηκευμένη σε σωληνάριο ενώ το Anthelios UVMUNE 400 Tinted Fluid SPF50+ περιέχεται σε πλακέ μπουκάλι που πρέπει να ανακινήσετε καλά πριν τη χρήση.

LRP-1.jpg

Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό με χρώμα είτε χωρίς, το πιο σημαντικό είναι να φροντίσετε να το εφαρμόζετε σε καθημερινή βάση, όχι μόνο για να κρατήσετε μακριά τις γραμμές και τις ρυτίδες, αλλά και για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος...