Μόνο εγώ βρίσκω τα ξανθά φρύδια της Kim άβολα ή είμαστε πολλές;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μόνο εγώ βρίσκω τα ξανθά φρύδια της Kim άβολα ή είμαστε πολλές;

Η Kim Kardashian είναι αγνώριστή στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Interview και εγώ νιώθω super άβολα.... (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη).

Μπορεί να αντιπαθώ την οικογένεια Kardashian-Jenner, ωστόσο –όπως θα έχεις καταλάβει αν είσαι φανατική ετούτης της στήλης του beauty-, και να έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί της, αλλά σήμερα ήθελα να μιλήσω για τις τελευταίες περιπέτειες της Kim, ή μάλλον για τις περιπέτειες των φρυδιών της.

Πριν #pesetenamefate πρέπει να δηλώσω ότι λατρεύω τα «σβησμένα» φρύδια. Η Kristen McMenamy είναι λατρεμένη μου, και –ακόμα και η Kim- μου είχε αρέσει με ανοιχτόχρωμα φρύδια όσες φορές τα είχε τολμήσει στο παρελθόν. Στο Met Gala το 2016 για παράδειγμα, μου άρεσε το look, με τα πιο ξανθά φρύδια και το smoky eye.

2016 Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala

Η Kim Kardashian στο The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala, May 2, 2016

Η Kim Kardashian αντέγραψε την Τάμτα & ο Tom Zois μάς εξηγεί τις δυσκολίες του hair look

Ακόμα και στη φωτογράφιση για τα SKIMS μου είχαν αρέσει τα ξανθά της φρύδια, και ομολογώ ότι μου άρεσε συνολικά η φωτογράφιση. Γενικά, όποτε η Kim, οι αδελφές της ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ξανθαίνει τα φρύδια της μου αρέσει. Κάνω και εγώ το ίδιο, εδώ και πολλά χρόνια άλλωστε.

Γιατί λοιπόν βρίσκω άβολό και cringe το look της στην φωτογράφιση για το –λατρεμένο μου- περιοδικό Interview; Αφού έχει κάνει το ίδιο πολλές φορές στο παρελθόν, τι με ξένισε αυτή τη φορά. Στην αρχή δεν μπορούσα να το προσδιορίσω. Ήταν άραγε το αθλητικό εσώρουχο και η break-the-internet θέα; Ήταν τα μαλλιά που θύμιζαν Farrah Fawcett; Ήταν τα ολόξανθα και so fluffy φρύδια της!

unknown_305656476_639545807478312_5378156153564000509_n.jpg

Ποιος θα περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή, που α φρύδια της Kim θα επισκίαζαν τα οπίσθια; Κι όμως ήρθε –τουλάχιστον για εμένα- και ο λόγος ήταν η πυκνότητά τους. Στη φωτογράφιση φαίνονται τόσο fluffy και τόσο γεμάτα, που μου φέρνουν στο μυαλό τον άγιο Βασίλη! Το χρώμα σε συνδυασμό με την πυκνότητα ήταν εκείνο που με χάλασε πολύ, ενώ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, δεν έψαχνα να βρω κάτι άσχημο.

via GIPHY

Αφού ξεπέρασα τη σύγχυση, εκτίμησα τη φωτογράφιση και την αισθητική της (I love interview mag), παραβλέποντας ακόμα και το γεγονός ότι η Kim περνάει την «White Woman» περίοδο της ζωής της μετά από το διαζύγιο. Από εμένα, τα ξανθά φρύδια θα είναι πάντα «ΝΑΙ»… αρκεί –τελικά- να μην είναι τόσο μα τόσο πυκνά, ή και τόσο λευκά… Δεν ξέρω, ακόμα το σκέφτομαι, after all είναι θέμα γούστου.

Η νέα καμπάνια των SKIMS φέρνει πίσω τις ξανθιές σεξοβόμβες των 80s - Κιτς ή retro, εσύ αποφασίζεις