Το Multistyler Airwrap της Dyson δημιουργεί τα πιο κομψά χτενίσματα και για επίσημες περιστάσεις

Το Multistyler Airwrap της Dyson δημιουργεί τα πιο κομψά χτενίσματα και για επίσημες περιστάσεις

Καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα μοναδικά hairstyles που πρέπει να δοκιμάσεις!

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου με τους περισσότερους γάμους και δεξιώσεις! Επειδή σίγουρα θα έχετε λάβει τα πρώτα προσκλητήρια για τους γάμους του φθινοπώρου, και αυτή τη φορά το δίλλημά σας θα είναι το εξής: να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο ή να φτιάξω τα μαλλιά μόνη μου; Με την Dyson η απάντηση είναι αυτονόητη, αφού η συσκευή Airwrap σας προσφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι για να γίνετε εσείς ο προσωπικός σας κομμωτής! Ανακαλύψτε, λοιπόν, τα πιο chic και μοντέρνα hair styles για γάμους που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα με το multistyler Airwrap.

ΠΕΙΤΕ YES I DO… ΣΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

dyson.jpg

Ένα κλασσικό αλλά εύκολο χτένισμα για αυτήν την επίσημη περίσταση είναι τα ίσια μαλλιά. Χρησιμοποιήστε τη σκληρή βούρτσα ισιώματος που θα δώσει στα μαλλιά σας ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα τιθασεύοντας το φριζάρισμα. Για να ταιριάζει στην περίσταση αυτό το hair look, προσθέστε ένα twist στα ίσια μαλλιά με glam τσιμπιδάκια στις δυο πλαϊνές τούφες για ένα κομψό και preppy χτένισμα. Από την άλλη, μπορείτε να ισώσετε τα μαλλιά σας με τη χρήση της μαλακής βούρτσας ισιώματος που προσφέρει ένα απαλό ίσιωμα και αποτελεί την ιδανική βάση για να δημιουργήσετε ένα sleek χαμηλό ponytail. Έξτρα tip: προσθέστε λακ ή gel στην κεφαλή και δέστε μια τούφα μαλλιών γύρω από το κοκαλάκι που κρατάει την αλογουρά για να δώσετε ένα πιο επίσημο χαρακτήρα στο χτένισμα.

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ 70s

Gallery-imagery-4-40mm-Hilda.jpg

Ένα έξτρα θηλυκό και διαχρονικό hair look είναι αναμφισβήτητα το 70s χτένισμα με όγκο στην κορυφή της κεφαλής και σχήμα στις άκρες. Για να το πετυχαίνετε αυτό το πιο «καθώς πρέπει» χτένισμα, χρησιμοποιήστε τη κυλινδρική βούρτσα για όγκο του Airwrap, που είναι επίσης ιδανική σε περίπτωση που έχετε αδύναμη και λεπτή τρίχα. Ολοκληρώστε το styling των μαλλιών με ένα μεγάλο και μονόχρωμο headband ή μια λεπτεπίλεπτη αστραφτερή στέκα.

Gallery-imagery-5-Round-volumising.jpg

ΜΠΟΥΚΛΕΣ «ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ»

Ένα ακόμη hairstyle για γάμο είναι το λεγόμενο «half-up» με wavy μπούκλα. Για να το δημιουργήσετε φέρνετε τα μαλλιά σας σε ημίστεγνη κατάσταση με το στεγνωτήρα προφορμαρίσματος μαλλιών και στη συνέχεια τοποθετήστε εναλλάξ στη συσκευή τις κυλινδρικές 40mm Airwrap βούρτσες για να σχηματίσετε ανάλαφρες και wavy μπούκλες. Στη συνέχεια, πιάστε τα μισά μαλλιά σας πάνω με ένα απλό κοκαλάκι και στην συνέχεια τοποθετήσετε ένα φιόγκο για μια παραμυθένια εμφάνιση. Εάν από την άλλη προτιμάτε μια πιο στυλιζαρισμένη μπούκλα, τότε μπορείτε να την πετύχετε με τις κυλινδρικές βούρτσες 30mm Airwrap. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα ψηλό ponytail που θα αναδείξει το όμορφο σχήμα της μπούκλας.

Επωφεληθείτε από τις αμέτρητες επιλογές που σας δίνει το multistyler Airwrap της Dyson, που σέβεται τη τρίχα των μαλλιών αποτρέποντας τη φθορά της. Με το ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης και τον ειδικό αισθητήρα που ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο, το Airwrap αποτελεί τοn «προστάτη» των μαλλιών από την υπερβολική θερμότητα.

Gallery-imagery-2-30mm-Elizabeth.jpg

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που μας προσφέρει το multistyler Airwrap της Dyson και δημιουργήσετε τα πιο κομψά χτενίσματα ακόμη και για τις πιο επίσημες περιστάσεις εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας.