5 χτενίσματα, 1 εργαλείο: Πώς το DYSON Airwrap μπορεί να σου χαρίσει όλα τα χτενίσματα που θες

5 χτενίσματα, 1 εργαλείο: Πώς το DYSON Airwrap μπορεί να σου χαρίσει όλα τα χτενίσματα που θες

Αν είχαμε όλες κάποιο δίπλωμα κομμωτικής, θα κυκλοφορούσαμε πάντα άψογα χτενισμένες.

Ίσια, ίσια με tuned out άκρες, wavy, αφράτες μπούκλες και blowout: Όλα τα χτενίσματα που ονειρεύεσαι μπορούν να γίνουν με ένα μόνο εργαλείο. Διάβασε πώς και μάθε τι μπορεί να κάνεις για εσένα το DYSON Airwrap.

Αν είχαμε όλες κάποιο δίπλωμα κομμωτικής, θα κυκλοφορούσαμε πάντα άψογα χτενισμένες. Δυστυχώς, δεν έχουμε όλες αυτή την εκπαίδευση και -για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς- το ταλέντο που έχουν τα αγαπημένα μας κορίτσια στο κομμωτήριο. Καταλήγουμε λοιπόν να κάνουμε τα μαλλιά μας όσο καλύτερα μπορούμε, δηλαδή να τα πιάνουμε μία αλογοουρά ή να τα ισιώνουμε όπως όπως, και να κλείνουμε ραντεβού στο κομμωτήριο, για τα οποία δεν έχουμε πάντα χρόνο και budget.

image003.jpg

Υπάρχει όμως ένας τρόπος για να είμαστε καλοχτενισμένες κάθε μέρα, και μάλιστα να έχουμε όποιο χτένισμα θελήσουμε. Βλέπεις, οι επιστήμονες στα εργαστήρια του αγαπημένου μας DYSON, δημιούργησαν ένα εργαλείο που μπορεί -κυριολεκτικά- να κάνει τα πάντα. Ετοιμάσου να γνωρίσεις το νέο DYSON Airwrap, και να μάθεις πώς μπορεί να σου χαρίσει τα 5 πιο hot χτενίσματα πανεύκολα.

Το DYSON Airwrap

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό multistyler, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά, χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, πιστό στη φιλοσοφία DYSON που σέβεται την τρίχα. Η τεχνολογία του, είναι βασισμένη στο φαινόμενο Coanda (έχουμε ξαναμιλήσει σχετικά), το αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται ειδικές κινήσεις. Πώς όμως μας χαρίζει τόσα χτενίσματα;

image005.png

Χάρη στις εναλλασσόμενες κεφαλές του. Το DYSON Airwrap περιλαμβάνει 7 διαφορετικά εξαρτήματα, το κάθε ένα από τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν διαφορετικά, και άκρως εντυπωσιακά styles στα μαλλιά.

Οι μικροί και οι μεγάλοι κύλινδροι δημιουργούν χαλαρά κύματα ή και πανέμορφες, αφράτες μπούκλες, οι δύο βούρτσες ισιώματος (μαλακή και σκληρή) ισιώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν λεία, ανάλογα με τον τύπο τους, η στρογγυλή βούρτσα χαρίζει όγκο και αφράτο αποτέλεσμα για άψογα blowouts, το Coanda smoothing dryer εξαφανίζει το φριζάρισμα, ενώ ο στεγνωτήρας φορμαρίσματος προετοιμάζει τα μαλλιά, στεγνώνοντάς τα όσο χρειάζεται πριν το styling.

Ίσια μαλλιά

Για το ίσιωμα των μαλλιών, δεν έχεις παρά να επιλέξεις πρώτα τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος. Στέγνωσε τα μαλλιά σου κατά 90% και παρατήρησε ότι δεν φριζάρουν, δεν μπλέκονται και η θερμοκρασία δεν γίνεται υπερβολικά υψηλή.

image007.jpg

Στη συνέχεια, άλλαξε την κεφαλή και βάλε την βούρτσα ισιώματος που ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά. Η σκληρή βούρτσα είναι ιδανική για μαλλιά ατίθασα, που φριζάρουν. Η μαλακή βούρτσα, ταιριάζει σε μαλλιά που θέλουν λείανση και ήπιο φορμάρισμα. Και οι δύο βούρτσες γλιστρούν αβίαστα επάνω στην τρίχα, ενώ η ελεγχόμενη θερμότητα τη φορμάρει και της χαρίζει κράτημα αλλά και λάμψη.

image010.png

Extra tip: Για απόλυτο κράτημα του ισιώματός σου, ψέκασε τα μαλλιά σου με λίγη λακ ΠΡΙΝ από το ίσιωμα με το DYSON Airwrap και θα μας θυμηθείς.

Ίσια με turned out άκρες

Μερικές φορές θέλουμε μαλλιά ίσια… with a twist. Για αυτό θα επιλέξεις και πάλι στην αρχή τον στεγνωτήρα φορμαρίσματος. Είναι σημαντικό να έχει απομακρυνθεί η υπερβολική υγρασία πριν από το styling, αλλά όχι στο 100%. Έπειτα, θα επιλέξεις και πάλι τη βούρτσα ισιώματος που ταιριάζει στα δικά σου μαλλιά, και θα τη χρησιμοποιήσεις λίγο διαφορετικά.

image011.jpg

Καθώς την περνάς από τα μαλλιά σου, και καθώς πλησιάζεις την άκρη της κάθε τούφας, θα δίνεις στο DYSON Airwrap μία ελαφριά κλίση προς τα έξω. Έτσι, το μήκος των μαλλιών θα ισιώνει και θα γίνεται λείο και λαμπερό, ενώ η άκρη θα αποκτά αυτό το ελαφρύ γύρισμα που επιθυμείς.

Extra tip: Για να έχεις ένα απόλυτα sleek αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το εξάρτημα Coanda smoothing dryer για να απομακρύνεις και την τελευταία ατίθαση τρίχα.

Wavy τούφες

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα και γίνεται τόσο εύκολο με το DYSON Airwrap! Για να το πετύχεις, θα χρησιμοποιήσεις τους μεγάλους κυλίνδρους. Είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να χαρίζουν στα μαλλιά χαλαρά κύματα, χωρίς να υπάρχει φόβος να υπερθερμανθεί η τρίχα και να καταστραφεί.

image016.jpg

Ξεκίνα χωρίζοντας τα μαλλιά σου σε 3 επίπεδα, από την κορυφή του κεφαλιού και τον αυχένα. Στόχος είναι να ξεκινήσεις κάνοντας κυματισμούς πρώτα στο κάτω μέρος των μαλλιών και να συνεχίζεις προς τα επάνω. Απλά τύλιξε ελαφρά κάθε τούφα στο DYSON Airwrap, και εκείνο θα κάνει τα υπόλοιπα.

Extra tip: Αν θες ένα πιο ατημέλητο αποτέλεσμα, θα πρέπει να εναλλάσσεις τη φορά του τυλίγματος με κάθε τούφα. Αν ξεκινήσεις δηλαδή τυλίγοντας την τούφα δεξιόστροφα, την επόμενη θα πρέπει να την τυλίξεις αριστερόστροφα.

image017.jpg

Αφράτες μπούκλες

Τα μαλλιά με μπούκλες χρειάζονται φροντίδα για να αναδειχθούν τα gorgeous σπιράλ που σχηματίζουν. Ακόμα και αν δεν έχεις μαλλιά με μπούκλες ωστόσο, μπορείς να τις αποκτήσεις. Και στις δύο περιπτώσεις, θα χρειαστείς τους μικρούς κυλίνδρους του DYSON Airwrap.

image019.jpg

Αν έχεις μαλλιά με μπούκλες, στέγνωσέ τα με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος, και στη συνέχεια διάλεξε μερικές τούφες για να τους δώσεις καλύτερο σχήμα και να ενισχύσεις το curly αποτέλεσμα. Αν έχεις ίσια ή κυματιστά μαλλιά, χώρισε και πάλι τα μαλλιά σου σε επίπεδα και ξεκίνα να δημιουργείς μπούκλες σε όλο το κεφάλι.

image022.png

Extra tip: Και στις δύο περιπτώσεις, για να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα με κράτημα και χωρίς φριζάρισμα, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις μία κρέμα φορμαρίσματος για μπούκλες πριν από το στέγνωμα.

Εντυπωσιακό blowout

Είναι το πιο sexy χτένισμα, με υπέροχο όγκο και κίνηση, και για αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε η στρογγυλή βούρτσα για όγκο του DYSON Airwrap. Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου κατά 90% με τον στεγνωτήρα φορμαρίσματος, χώρισε τα μαλλιά σου σε μόνο δύο επίπεδα.

image023.jpg

Έπειτα, ξεκίνα από το κάτω μέρος, παίρνοντας μεγάλες τούφες και τυλίγοντάς τις γύρω από τη στρογγυλή βούρτσα. Το DYSON Airwrap θα κάνει τα υπόλοιπα. Για επιπλέον όγκο, ανασήκωσε την τούφα πριν την τυλίξεις και μην την «τραβάς» προς τα κάτω. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι οριζόντια και προς τα έξω.

image026.png

Extra tip: Για ακόμα περισσότερο όγκο, στέγνωσε τα μαλλιά σου με τον στεγνωτήρα προφορμαρίσματος, έχοντας το κεφάλι σου γυρισμένο προς τα κάτω. Έτσι οι ρίζες θα ανασηκωθούν όσο περισσότερο γίνεται.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες με το multistyler DYSON Airwrap. Μπορείς να αλλάζεις χτένισμα κάθε μέρα, να φρεσκάρεις ή να τροποποιείς αυτό που έκανες την προηγούμενη ημέρα, να προσθέτεις πινελιές σε χτενίσματα όπως η αλογοουρά, και μην αρχίσουμε να μιλάμε για το τι μπορεί να κάνει το DYSON Airwrap για εσένα που έχεις αφέλειες ή curtain bangs!

Αναζήτησέ το σε επιλεγμένα καταστήματα, και απόκτησε ένα κομμωτήριο στο σπίτι σου!