Τα 10 καλύτερα έλαια μαλλιών που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές

Τα 10 καλύτερα έλαια μαλλιών που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές

Τα έλαια μαλλιών είναι άκρως ωφέλιμα για την ενυδάτωση, την αναδόμηση και, γενικότερα, την υγεία της τρίχας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά λαδάκια που προσφέρουν άψογα αποτελέσματα, κατάλληλα για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο μαλλιών, και, άρα, η επιλογή καθιστάται αρκετά δύσκολη. Για αυτό εμείς βρήκαμε για εσάς τα 10 καλύτερα, σύμφωνα με επαγγελματίες κομμωτές, και σας τα παρουσιάζουμε!

1. Kerastase New Elixir Ultime L'Huile Originale

Το πιο πολύτιμο και πλούσιο σε υφή «κόσμημα» για βαθύ καθαρισμό των μαλλιών. Ένα ελαιο πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένο με σύμπλοκο Oléo-Complex, ένας συνδυασμός τεσσάρων πολύτιμων ελαίων, για εκθαμβωτική λάμψη, θρέψη και απαλότητα.

kerastase-new-elixir-ultime-l-huile-originale-100ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Kerastase New Elixir Ultime L'Huile Originale

2. Moroccanoil Oil Treatment

Το λάδι μαλλιών το οποίο θα σας προσφέρει όλα όσα σας υπόσχεται και μπορεί να καλύψει κάθε σας προσδοκία. Ένα εργαλείο φροντίδας, styling και τελειώματος με μία μοναδική φόρμουλα από έλαιο Argan που απορροφάται αμέσως από την τρίχα, προσδίδοντας λάμψη και μεταξένια τελειότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών.

moroccanoil-oil-treatment-100ml-25ml-doro-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Moroccanoil Oil Treatment

3. L'Oreal Professionnel Mythic Oil Huile Originale

Το μυθικό έλαιο για θρέψη, λάμψη και πειθαρχία, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, εμπνευσμένο από τις παραδόσεις της Ανατολής. Με βασικά συστατικά το έλαιο avocado και το έλαιο καρπού σταφυλιού περιποιείται, φροντίζει και μεταμορφώνει τα μαλλιά σας, με 1 μόνο σταγόνα.

l-oreal-professionnel-mythic-oil-huile-originale-100ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] L'Oreal Professionnel Mythic Oil Huile Originale

4. Sassoon Illuminating Oil

Ενα έλαιο προετοιμασίας styling πολλαπλής προστασίας με εκπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα σε κάθε εφαρμογή. Εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο, που θρέφει τα μαλλιά και τα κάνει πιο λαμπερά και βιταμίνη Ε, που έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

sassoon-illuminating-oil-100ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Sassoon Illuminating Oil

5. Saryna Key Curl Control Shea Oil

Ένα ελαφρύ έλαιο που απορροφάται εύκολα δημιουργώντας απαλότητα, λάμψη και ευκαμψία. Παράλληλα βοηθά στην αποκατάσταση της ρίζας ως την άκρη ιδανικό για ξηρά, κυματιστά και σγουρά μαλλιά.

saryna-key-curl-control-shea-oil-50ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Saryna Key Curl Control Shea Oil

6. Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Finishing Treatment

Το θαυματουργό αυτό λαδάκι αιχμαλωτίζει τα οφέλη των πολύτιμων ελαίων χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Το Argan Oil που περιέχει, δυναμώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη, ελαστικότητα, λείανση και στιλπνότητα, αφήνοντάς τα απαλά, μεταξένια και φυσικά όμορφα.

schwarzkopf-professional-bc-oil-miracle-finishing-treatment-100ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Finishing Treatment

7. Olaplex Hair Perfector No 7 Bonding Oil

Το λατρεμένο συμπυκνωμένο λάδι αποκατάστασης, που αυξάνει δραματικά τη λάμψη, την απαλότητα και τη ζωντάνια των χρωμάτων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει θερμική προστασία μέχρι 450 °. Μια πραγματική επανάσταση που αποκαθιστά την υγεία των μαλλιών κατά τη διάρκεια των χημικών διαδικασιών, συνδέοντας τους σπασμένους δεσμούς και κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά από πριν.

olaplex-hair-perfector-no-7-bonding-oil-30ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Olaplex Hair Perfector No 7 Bonding Oil

8. CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Dry Oil

Μια ακόμα top επιλογή που ενισχύει την τρίχα και παρέχει το απόλυτα λαμπερό φινίρισμα του styling. Μια ελαφριά φόρμουλα που είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς δε βαραίνει την τρίχα, αναζωογονεί, θρέφει και ενυδατώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά.

kardashian-beauty-black-seed-dry-oil-89ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Dry Oil

9. Redken All Soft Λάδι Με 6 Για Αφυδατωμένα Μαλλιά

Το έλαιο αυτό αποτελεί την πιο πολυτελή και ευέλικτη φόρμουλα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε βρεγμένα όσο και σε στεγνά μαλλιά. Το σύμπλεγμα Omega-6 που περιέχει ανανεώνει τα λιπίδια των μαλλιών και χαρίζει εντατική απαλότητα, ενώ το έλαιο Argan αναδομεί, αναζωογονεί και δυναμώνει τα μαλλιά.

redken-all-soft-ladi-me-6-monadika-ofeli-gia-afydatomena-mallia-111ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Redken All Soft Λάδι Με 6 Για Αφυδατωμένα Μαλλιά

10. Macadamia Professional Nourishing Repair Oil Treatment

Μπορεί να έμεινε τελευταίο, αλλά δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα αυτό το υπέροχο σύμπλεγμα ελαίων. Προσφέρει εντατική θρέψη και αναδόμηση, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, χαρίζει απαλότητα και λάμψη, ενώ παράλληλα μειώνει τον χρόνο στεγνώματος και προστατεύει από τις ακτίνες UV.

macadamia-professional-nourishing-repair-oil-treatment-125ml-enlarge.jpg

[Βρείτε το εδώ:] Macadamia Professional Nourishing Repair Oil Treatment

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των Ariane.

Ariane eshop: ariane.gr

Κομμωτήρια Ariane: ariane-coiffure.gr