PRECIOUS ELIXIRS: 5 πολύτιμα οργανικά ελιξίρια για στοχευμένη & εξατομικευμένη δράση

PRECIOUS ELIXIRS: 5 πολύτιμα οργανικά ελιξίρια για στοχευμένη & εξατομικευμένη δράση

Περιποίηση «Sur Mesure» με έμπνευση από τις φαρμακοποιίες του κόσμου.

Η περιποίηση της επιδερμίδας δεν ήταν ποτέ πιο tailor-made! Γνωρίστε 5 πολύτιμα ενεργά συστατικά για 5 διαφορετικές ανάγκες! Η Cinq Mondes, η premium γαλλική εταιρία καλλυντικών προϊόντων, με organic συνθέσεις και φυσικά συστατικά, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη καινοτομία της στον τομέα του Slow Beauty. Η «νέα γενιά» της σειράς Precious Elixirs μάς συστήνει την ανανεωμένη εκδοχή από 5 πολύτιμα οργανικά ελιξίρια, καθένα από τα οποία στοχεύει και σε μία διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας: Σφριγηλότητα, Λάμψη, Θρέψη, Αποτοξίνωση και Καταπράυνση.

Τι καθιστά αυτούς τους ορούς ξεχωριστούς; Πρόκειται για 5 ελιξίρια οργανικής προέλευσης, από φίνα βοτανικά έλαια, που συνδυάζουν ισχυρά συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένη* αποτελεσματικότητα. Τα συστατικά στοχεύουν σε κάθε κύτταρο του δέρματος και προσφέρουν εμφανή και μακράς διάρκεια αποτελέσματα.

Τα 5 νέα προϊόντα της σειράς Precious Elixirs παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε τύπο δέρματος. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, το δέρμα σου θα δείχνει αναζωογονημένο και λαμπερό. Ένα κοκτέιλ περιποίησης που δρα στην «καρδιά» των κυττάρων μεταφέροντάς τους άμεσα τα πιο πολύτιμα οφέλη του, δίνοντας έμφαση στην ομοιόσταση του δερματικού συστήματος επαναφέροντας την ισορροπία του.

Χρησιμοποιήστε τα καθημερινά, πρωί ή/και βράδυ, είτε ως κανονικό βήμα του skincare σας είτε ως μια εντατική θεραπεία για ιδιαίτερες περιστάσεις (αλλαγή εποχής, περιόδους με στρες κλπ) που τα έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας.

Μία αισθητηριακή υφή

Τα Precious Elixirs της Cinq Mondes έχουν την ικανότητα να απορροφούνται πλήρως από το δέρμα χωρίς να δημιουργούν κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα. Ποιο είναι το μυστικό; Aυτά τα έλαια έχουν ελαφριά σύνθεση και είναι φιλικά προς το δέρμα. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον

Πρόκειται για ένα ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, με χαρτόνι πιστοποιημένο από το FSC και στο σωστό size: αυτό είναι το Precious Elixirs’ είναι Green & Clean. Τα μπουκάλια διαθέτουν μετρητή ακριβείας ώστε να χρησιμοποιείς την κατάλληλη ποσότητα ορού: πίεσε το τέσσερις φορές για την τέλεια ποσότητα που θα σου εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα

Sur Mesure skincare!

Πέντε custom-made οργανικά σέρουμ σε μορφή λαδιού που αξιοποιούν τη δύναμη της παγκόσμιας φαρμακοποιίας και παρέχουν πέντε διαφορετικές λύσεις για κάθε τύπο δέρματος.

Picture1.png

Τα 5 Precious Elixirs της Cinq Mondes είναι μοναδικά και αξιοποιούν τα καλύτερα συστατικά της φύσης.

Σπάνια 100% φυτικής προέλευσης έλαια εμπλουτισμένα με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και θρεπτικά συστατικά, όπως είναι τα Ωμέγα-3, 6 και 9 + Ένα ισχυρό και φυσικό ενεργό συστατικό με συγκεκριμένη, στοχευμένη και επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση.

PLUMPING PRECIOUS ELIXIR

Picture2.png

15ml, ΠΛΤ. 59€

Ταοϊστικό τελετουργικό σφριγηλότητας

Ανάγκη: Επιδερμίδα με έλλειψη σφριγιλότητας | Ενεργό συστατικό: Εκχύλισμα Τριαντάφυλλου Δαμασκού | Κυτταρικός στόχος: Ινοβλάστες

Το 91% αναφέρει ότι οι ρυτίδες μειώθηκαν

Το κομψό άρωμά του με νότες από λευκό γιασεμί, λευκό λωτό και λευκό κέδρο, μας μεταφέρει σε ένα νοητό ταξίδι στα εκπληκτικά όρη Guilin της Κίνας.

Έχοντας αναπτύξει βαθιά γνώση της παραδοσιακής κινέζικης κοσμετολογίας, η Cinq Mondes έχει εντοπίσει ισχυρά συστατικά με φυτοθεραπευτικά οφέλη για την καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες: Έλαιο Ginseng – ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και Έλαιο φραγκοστάφυλου – γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες.

Καινοτομία: Τριαντάφυλλο Δαμασκού Ενισχύει και αποκαθιστά τις λειτουργίες στο χόριο δρώντας απευθείας στους ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ανανέωση του κολλαγόνου.

RADIANCE PRECIOUS ELIXIR

Picture3.png

15ml, ΠΛΤ. 59€

Τελετουργικό Λάμψης από το Μπαλί

Ανάγκη: Επιδερμίδα με θαμπή όψη | Ενεργό συστατικό: Ρετινοειδές σύμπλοκο

| Κυτταρικός στόχος: Ινοβλάστη

Το 90% αναφέρει ενίσχυση της λάμψης

Με ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα με νότες από κίτρο και ylang-ylang, σαν μια δροσοσταλίδα στα δάση του Μπαλί.

Οι κάτοικοι στο Μπαλί έχουν ανακαλύψει ότι το μυστικό για όμορφο και λαμπερό δέρμα βρίσκεται στη φύση γύρω τους. Αυτό το πολύτιμο μυστικό έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Δύο συμπυκνωμένα εκχυλίσματα από τροπικά φρούτα συμβάλλουν στη διατήρηση μιας λαμπερής επιδερμίδας: Έλαιο από Papaya – ενισχύει την ακτινοβολία της επιδερμίδας και Λάδι από Φουντούκι Kemiri με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Καινοτομία: Ρετινοειδές σύμπλοκο. Ένα βιολογικό απολεπιστικό που απομακρύνει τα κερατινοκύτταρα, τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, επιταχύνοντας έτσι τη φυσική απολέπιση του δέρματος. Οι καταπραϋντικές του ιδιότητες εξασφαλίζουν απολέπιση χωρίς την παραμικρή δημιουργία ερυθρότητας.

NOURISHING PRECIOUS ELIXIR

Picture4.png

15ml, ΠΛΤ. 59€

Παραδοσιακό ritual από την οροσειρά του Άτλαντα του Μαρόκο

Ανάγκη: Ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα με θαμπή όψη | Ενεργό συστατικό: Ενισχυτικό κεραμιδίου| Κυτταρικός στόχος: Κερατινοκύτταρα

Το 86% αναφέρει ότι «εξαφανίστηκε» το ξηρό δέρμα

Με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, το άρωμά του μας μεταφέρει στην καρδιά των πορτοκαλεώνων των βουνών του Άτλαντα. Στο Μαρόκο, όπου οι ακτίνες του ήλιου είναι έντονες, οι γυναίκες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν δύο έλαια που είναι ενισχυμένα με λιπαρά οξέα και βιταμίνη E, για ανάπλαση και εντατική θρέψη της επιδερμίδας τους: Έλαιο Argan για ενυδάτωση και αναζωογόνηση και Safflower oil (έλαιο κάρθαμου) για τη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας.

Καινοτομία: Ceramide-booster

Προστατεύει και ενισχύει την κυτταρική συνοχή της επιδερμίδας δρώντας απευθείας στο μεσοκυττάριο στρώμα του δέρματος και τα κερατινοκύτταρα.

PURIFYING PRECIOUS ELIXIR

Picture5.png

15ml, ΠΛΤ. 59€

Εξαγνιστικό τελετουργικό από το Λούξορ της Αιγύπτου

Ανάγκη: Μικτό προς λιπαρό δέρμα | Ενεργό συστατικό: Φυτοφαινόλες

| Κυτταρικός στόχος: Σμηγματοκύτταρα

Το 86% αναφέρει ότι μειώθηκε το σμήγμα

Εμπνευσμένο από τις οάσεις στην Αίγυπτο και τα βότανά τους, το άρωμά του θυμίζει έντονα το «ντουλάπι» ενός βοτανολόγου, δημιουργώντας μία εμπειρία αποτοξίνωσης. Στην Αρχαία Αίγυπτο, ήταν το πολύτιμο έλαιο των Φαραώ. Από τότε, συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το δέρμα και για να επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία της επιδερμίδας. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι η ισχυρή του δράση προέρχεται από τα υψηλά επίπεδα Ωμέγα-6 και βιταμίνης E: Έλαιο Μαύρου Κύμινου με καθαριστικές ιδιότητες

Καινοτομία: Φυτοφαινόλες

Δρουν απευθείας στους μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την έκκριση σμήγματος βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των ατελειών της επιδερμίδας. Η σύνθεση με βάση το λάδι «ενθαρρύνει» το δραστικό συστατικό να διεισδύσει στους σμηγματογόνους αδένες.

SOOTHING PRECIOUS ELIXIR

Picture6.png

15ml, ΠΛΤ. 59€

Τελετουργικό αναδόμησης KOBIDO

Ανάγκη: Ευαίσθητη επιδερμίδα | Ενεργό συστατικό: Βισαβολόλη

| Κυτταρικός στόχος: Νευροδιαβιβαστή Κερατινοκύτταρο

Το 100% αναφέρει ότι «ηρέμησε» η επιδερμίδα

Ένα απαλό άρωμα λουλουδιών με μια νότα από ylang-ylang και μυρτιά, που μας μεταφέρει στην απλότητα των Zen κήπων του Kyoto. Το ευαίσθητο δέρμα έχει τάση να εμφανίζει φλεγμονώδεις αντιδράσεις, όπως είναι η ερυθρότητα και η αίσθηση τραβήγματος. Για μια άψογη επιδερμίδα, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο όταν το δέρμα καταβάλλεται λόγω του καθημερινού άγχους της ζωής στην πόλη, οι γυναίκες στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια δύο «θαύματα» της φύσης: Έλαιο Καμέλιας με μαλακτικές Ιδιότητες και έλαιο Λιναρόσπορου που μαλακώνει το δέρμα.

Καινοτομία: Βισαβολόλη

Βοηθά στη ρύθμιση της φλεγμονής, στοχεύοντας στα νευροδιαβιβαστικά κερατινοκύτταρα , για την αναστολή της παραγωγής προφλεγμονωδών μορίων.

CINQ MONDES, ένα πρωτοπόρο πνεύμα

To 2005, η Cinq Mondes παρουσίασε την πρωτοποριακή σειρά Precious Elixirs, η οποία αποτελείται από σπάνια και πολύτιμα, βιολογικής προέλευσης έλαια. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία είχε μόλις τέσσερα χρόνια λειτουργίας, κατάφερε όμως να φέρει την επανάσταση στον κόσμο της ομορφιάς συνδυάζοντας παλιές και νέες τεχνικές: φάρμακα και φαρμακοποιίες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η νέα γενιά της σειράς Precious Elixirs, οι πέντε εξιδεικευμένοι οργανικοί οροί, είναι ένας συνδυασμός παλιάς γνώσης και νέων τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν στα εργαστήρια της Cinq Mondes.

Ως οργανικά προϊόντα, τα Precious Elixirs διαθέτουν συνθέσεις Green & Clean και είναι πιστοποιημένα από την Cosmos Organic, γνωστή για τα υψηλά της πρότυπα.

Τα προϊόντα Cinq Mondes διατίθενται:

  • e-shop orloffbeauty.gr
  • Orloff Day Spa: Life Gallery, Εκάλη & Theoxenia Palace, Κηφισιά