Hey girl! Αυτά τα νέα προϊόντα skincare πρέπει να υπάρχουν στο beauty ραντάρ σου

Hey girl! Αυτά τα νέα προϊόντα skincare πρέπει να υπάρχουν στο beauty ραντάρ σου

Η κοσμετολογία κάνει θαύματα και οι νέες αφίξεις στον κόσμο του skincare είναι πραγματικά… «θαυματουργές». Ώρα να ανακαλύψεις και εσύ τα προϊόντα που μας ενθουσίασαν και να τα βάλεις στο wishlist σου.

Το skincare για εμάς εδώ στο beauty department, είναι κάτι παραπάνω από εμμονή. Το λατρεύουμε, και θεωρούμε ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνεις για τον εαυτό σου. Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην κοσμετολογία, και δεν διστάζουμε να δοκιμάσουμε όλα τα νέα προϊόντα που φθάνουν στα χέρια μας (like, seriously, ΟΛΑ).

Πολλές φορές ενθουσιαζόμαστε με προϊόντα, άλλες προβληματιζόμαστε, ενώ κάποια προϊόντα τα δοκιμάζουμε ξανά για να τους δώσουμε χρόνο. Υπάρχουν όμως και φορές, που -από την πρώτη εφαρμογή- ξέρουμε ότι έχουμε μόλις χρησιμοποιήσει ένα star προϊόν. Για αυτά τα προϊόντα θα σου μιλήσουμε σήμερα και θέλουμε την προσοχή σου.

Τέσσερις λόγοι που πρέπει να βάλεις ένα micellar νερό στην καθημερινότητά σου

Στην λίστα που ακολουθεί, θα βρεις 8 προϊόντα για το πρόσωπο, από μάσκες και επιθέματα ματιών, ως κρέμες για μάτια + χείλη και πρωτοποριακά αντηλιακά. Διάβασε προσεκτικά και πρόσθεσέ τα στο wishlist σου, όταν τα δοκιμάσεις θα θυμηθείς τα λόγια μας και θα ενθουσιαστείς!

KORA ORGANICS, NONI GLOW SLEEPING MASK GEL TREATMENT MASK

KORA-ORGANICS-NONI-GLOW-SLEEPING-MASK-GEL-TREATMENT-MASK.png

Τι είναι; Πολυτελής μάσκα νύχτας για ενυδάτωση, καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και λάμψη.

Τι κάνει; Είναι εμπλουτισμένη με πιστοποιημένο βιολογικό χιονομανίταρο, γάλα καρύδας και εκχυλίσματα αυστραλιανού φίνγκερ λάιμ και δαμάσκηνου kakadu και προσφέρει στην επιδερμίδα μοναδική θρέψη και ενυδάτωση.

CHARLOTTE TILBURY, GLOW TONER

CHARLOTTE-TILBURY-GLOW-TONER.png

Τι είναι; Τονωτική λοσιόν για λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς οξέα

Τι κάνει; Εμπνευσμένο από τις ιδιότητες των acid toners, αναζωογονεί απαλά, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την υπόλοιπη ρουτίνα, ενώ ενισχύει την αποτελεσματικότητά της.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Γιατί είναι μία λοσιόν απολέπισης χωρίς οξέα που πραγματικά κάνει την επιδερμίδα αγνώριστη!

Η αϋπνία, τα πολλά DIYs και 9 ακόμη λόγοι που η ρουτίνα ομορφιάς σου δεν έχει αποτέλεσμα

BARBARA STURM, SUN DROPS SPF 50SUNSCREEN SERUM

DR.-BARBARA-STURM-SUN-DROPS-SPF-50SUNSCREEN-SERUM.png

Τι είναι; Πρωτοποριακό αντηλιακό σε μορφή ορού.

Τι κάνει; Είναι εμπλουτισμένο με ένα ενεργό σύμπλεγμα από εκχύλισμα Κασσίας, Βιταμίνης Ε και Β-γλυκάνης, που προστατεύει την επιδερμίδα από οξειδωτικές βλάβες. Παράλληλα, η Αντράκλα, ένα αντιγηραντικό ισχυρό συστατικό, το οποίο βοηθά στην καταπράϋνση της επιδερμίδας και μειώνει τα ορατά σημάδια ερεθισμού.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Ερμ… Θέλει και ερώτημα; Είναι ό, τι πιο ανάλαφρο και αποτελεσματικό θα βάλεις στο πρόσωπό σου για να το προστατέψεις από τον ήλιο.

LANCASTER, 365 SKIN REPAIR YOUTH RENEWAL DAY CREAM SPF15

LANCASTER-365-SKIN-REPAIR-YOUTH-RENEWAL-DAY-CREAM-SPF15.png

Τι είναι; Κρέμα ημέρας με δείκτη αντηλιακής προστασίας.

Τι κάνει; Προστατεύει και επανορθώνει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές φθορές, προσφέροντας νεανική λάμψη, κάθε μέρα 365 μέρες τον χρόνο.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Είναι τόσο ελαφριά που δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου και η λάμψη που θα παρατηρήσεις απλά θα σε κάνει να την λατρέψεις.

Τα καυτά ντους, η λάθος ενυδατική & 9 ακόμη λόγοι που έχει αφυδατωθεί το δέρμα σου

ΚΟΡΡΕΣ, ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ + ΧΕΙΛΗ

KORRES-LEYKH-PEYKH-KREMA-MATIA-KAI-XEILH.png

Τι είναι; Κρέμα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των χειλιών

Τι κάνει; Μία κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γυναικών μετά την εμμηνόπαυση, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα από λευκά άνθη. Μειώνει την εμφάνιση του πρηξίματος, των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Είναι το προϊόν που φροντίζει τα μάτια σου αλλά και τα χείλη σου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και έχει υπέροχο αποτέλεσμα!

LA ROCHE POSAY, PURE NIACINAMIDE 10 SERUM

LA-ROCHE-POSAY-PURE-NIACINAMIDE-10-SERUM.png

Τι είναι; Ορός προσώπου κατά των κηλίδων

Τι κάνει; Περιέχει 10% καθαρή Νιασιναμίδη που διορθώνει τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες, τις υπερμελαγχρώσεις και τον ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, ενώ παράλληλα επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Αν έχεις κηλίδες, θα δεις αποτελέσματα σχεδόν άμεσα και το λέμε εμείς, που παλεύουμε με τις πανάδες καιρό!

YOUTH LAB., PEPTIDES SPRING HYDRA-GEL EYE PATCHES

.png

Τι είναι; Επιθέματα για την περιοχή των ματιών

Τι κάνουν; Σε μόλις 20 λεπτά, ενυδατώνουν και επανορθώνουν τις φθορές στο λεπτό κι εύθραυστο δέρμα της περιοχής των ματιών, βελτιώνοντας άμεσα την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Αν τα φορέσεις πριν από το μακιγιάζ, θα παρατηρήσεις ότι τα μάτια σου σχεδόν δεν θα χρειάζονται concealer #truestory.

SISLEY, EXFOLIATING ENZYME MASK

SISLEY.png

Τι είναι; Απαλό peeling νέας γενιάς σε μορφή πούδρας

Πώς λειτουργεί; Φίνα πούδρα που μετατρέπεται σε πλούσια αφρώδη κρέμα όταν έρχεται σε επαφή με νερό, και προσφέρει στην επιδερμίδα ήπια απολέπιση, λάμψη και αναζωογόνηση.

Γιατί πρέπει να μπει στη wishlist σου; Από την πρώτη κιόλας δοκιμή θα ξετρελαθείς με το πόσο απαλό, λείο και λαμπερό είναι το πρόσωπό σου. Χωρίς ίχνος υπερβολής.

Το dry cleansing θα σε κάνει να ξανασκεφτείς τον τρόπο που καθαρίζεις το πρόσωπό σου