Τα προϊόντα που αξίζει να προσθέσεις στο beauty calendar σου πριν υποδεχθείς το νέο έτος

Τα προϊόντα που αξίζει να προσθέσεις στο beauty calendar σου πριν υποδεχθείς το νέο έτος

Πίστεψέ με, αυτά τα Χριστούγεννα, όπως και κάθε εποχή του χρόνου, έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις στην ομορφιά!

Αν είσαι μία γνήσια beauty lover, η οποία πέρα από την ομορφιά, δίνει την απαραίτητη προσοχή και στη φροντίδα της επιδερμίδας της, αλλά και των μαλλιών της, τότε γνωρίζεις ήδη πως τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική αφορμή για να λάμψεις, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Άλλωστε, τα Christmas events αυτήν την περίοδο του χρόνου είναι πολλά και εμείς οφείλουμε να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό μας εαυτό, λίγο πριν υποδεχθούμε το νέο έτος.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, χάρισε στον εαυτό σου τα πιο πολύτιμα gifts, κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο σου Golden Hall και ανανέωσε την everyday beauty routine σου, παρέχοντας σου υπηρεσίες, προϊόντα και μυστικά ομορφιάς, που σε γεμίζουν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα. It’s the most wonderful time of the year, Queenette!

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το «Νο1» beauty product, που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου, πρόκειται για ένα προϊόν που «υπόσχεται» να απομακρύνει κάθε ατέλεια από το πρόσωπό σου. Πίστεψέ με, όσο και εάν η επιδερμίδα σου «ακτινοβολεί» λάμψη και ευεξία αυτές τις ημέρες, η αλήθεια είναι πως στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, όλες χρειαζόμαστε έναν «σύμμαχο». Εγώ βρήκα τον δικό μου στο Φαρμακείο Ελίνα Ράπτη και στον προτείνω ανεπιφύλακτα. Ο λόγος για τον τριπλό αντιοξειδωτικό ορό υψηλής δράσης της SkinCeuticals.

rapti.jpg

Φαρμακείο Ελίνα Ράπτη, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6843927

Τι λες αν αυτά τα Χριστούγεννα κάνεις το unboxing μέρος της καθημερινότητάς σου; Εάν ήδη δεν βλέπεις την ώρα για το πρώτο δώρο, τότε μάθε πως μπορείς να ανοίξεις πολλά περισσότερα, χάρη στο Christmas Party Box με bath products, παιχνίδια, αυτοκόλλητα, καπέλα και… ανέκδοτα για άφθονη διασκέδαση. Θα το βρεις στο κατάστημα Lush. Let the fun begin!

image007.jpg

LUSH, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839755

Και τώρα, ήρθε η ώρα να αφεθείς στα χέρια των ειδικών, που θα σε μεταμορφώσουν «στο λεπτό», χαρίζοντάς σου ένα γιορτινό look. Next stop, λοιπόν, μαλλιά! Και ποιον άλλον θα μπορούσες να εμπιστευτείς για ένα festive χτένισμα που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις, αν όχι το κομμωτήριο Georgios Doudessis; Εκεί, θα βρεις το style gift set, με heat protect spray και τα πιο γιορτινά hair clips της ghd.

image009.jpg

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855650-210 6837753

Τα beauty tips για το πιο glowing Christmas look είναι απλά, αρκεί να μην παραλείψεις το «Νο1» βήμα. Ποιο είναι αυτό; Να επενδύσεις σε ένα oversize illuminating face powder, της εταιρείας Chanel! Άλλωστε, στην προσωπική σου φροντίδα και περιποίηση δεν χωρούν «εκπτώσεις». Αρκεί να βρεθείς στο πολυκατάστημα attica και θα βρεις το must-have beauty product της σεζόν.

image011.jpg

attica, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Ακόμη και αν δεν γνωρίζεις ποιο ακριβώς θα είναι το μακιγιάζ που θα επιλέξεις για το New Year's Eve Dinner ή το Christmas Party που θα παρευρεθείς ανήμερα των Χριστουγέννων, εκείνο που ξέρεις ήδη, είναι πως τα πάντα ξεκινούν από το βλέμμα. Πες «ναι», λοιπόν, στη multi-use palette από το κατάστημα Sephora, με 88 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις και έναν καθρέφτη -και θα με θυμηθείς!

image013.jpg

Sephora, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6837343

Φυσικά, το pampering συνεχίζεται και σειρά έχει η επιδερμίδα σου. Δύο είναι οι «σύμμαχοι» προστασίας της επιδερμίδας σου: Το shower gel και η body lotion σου. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, επίλεξε την εταιρεία Fluff που προτείνουν τα Fairynails, με ένα festive relax kit, το οποίο θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Είσαι έτοιμη;

image015.jpg

Fairynails, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836907

Και επειδή εκτός από την επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου είναι εκείνα που μετά το bath time σου χρειάζονται περιποίηση, ένα είναι το σίγουρο: Για μαλλιά ανάλαφρα και μεταξένια, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίσταση, το «μυστικό» κρύβεται στο σωστό χτένισμα. Μην παραλείψεις, λοιπόν, να έχεις πάντα μαζί σου τη βούρτσα Mini-u, σε όποια μέγεθος και χρώμα ταιριάζει στις ανάγκες σου, από το Dancing Scissors.

image017.jpg

Dancing Scissors, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896235

Πίστεψέ με, αυτά τα Χριστούγεννα, όπως και κάθε εποχή του χρόνου, έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις στην ομορφιά! Κάνε, λοιπόν, την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall, ανακάλυψε τα beauty tips που θα αναδείξουν την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σου και πήγαινε μία βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, ώστε να βρεις όσα χρειάζεσαι για μία υπέρλαμπρη εμφάνιση!