Χάρισε ομορφιά by DUST+CREAM και μπες στην κλήρωση για τον πιο super χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Χάρισε ομορφιά by DUST+CREAM και μπες στην κλήρωση για τον πιο super χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Πρόσφερε δώρα χαράς στα αγαπημένα σου πρόσωπα by DUST + CREAM και μπες στην κλήρωση για τον πιο super Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη, εορταστική περίοδος του χρόνου, βρίσκονται μόλις λίγες ημέρες μακριά και η DUST+CREAM, ως ο απόλυτος προορισμός δώρων, γιορτάζει αυτές τις μαγικές ημέρες με τον πιο λαμπερό τρόπο! Η νέα ζεστή και ατμοσφαιρική 360ο καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Αυτά τα Χριστούγεννα, Χάρισε Ομορφιά» επικοινωνεί την ασύγκριτη ομορφιά της αγάπης που γίνεται… δώρο προς πρόσωπα αγαπημένα. Aμέτρητα Gift Sets από 4,99€ και χιλιάδες προϊόντα μόνο από 3,99€ που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος στον πιο μαγικό προορισμό Δώρων, χαρίζουν τις πιο όμορφες στιγμές και προκαλούν τα πιο Χριστουγεννιάτικα συναισθήματα.

square-1.jpg

Το μαγικό αυτό εορταστικό κλίμα, απογειώνεται με έναν ανεπανάληπτο, λαμπερό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με μοναδικά δώρα αξίας 2.500€ για όλους τους beauty addicts. Οι DUST+CREAM enthusiasts αρκεί απλώς να κάνουν αγορές άνω των 50€ online ή σε ένα από τα 87 φυσικά καταστήματα το διάστημα 1/12/20228/1/2023 ώστε να συμμετάσχουν αυτόματα στον λαμπερό διαγωνισμό και να αναδειχθούν οι 5 Μεγάλοι Νικητές που θα κερδίσουν:

landscape.jpg

1ος νικητής: 5ήμερο ταξίδι στη Ρώμη για 2 άτομα που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό, μεταφορές από/προς αεροδρόμιο & ξενοδοχείο αλλά και Αγγλόφωνη ξενάγηση στα αξιοθέατα της Ρώμης με βέσπα, καφέ και παγωτό.

2ος νικητής: Samsung Galaxy S22 +

3ος, 4ος, 5ος νικητής: Mini φορητό ψυγείο καλλυντικών με καθρέπτη & προϊόντα της σειράς Today is a good day

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορεί να βρεις κανείς στο dustandcream.gr.

square-2.jpg
square-3.jpg

Καλή επιτυχία σε όλους!